Tipi kërkesës

 Tipi pronës

 Prona të sugjeruara

Jepet Vile me qera per… Me qera
Jepet Vile me qera per…
Rruga Teodor Keko,Tiranë,Tiranës
2,500 €
Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
Shitet dhe jepet me…
Rruga Teodor Keko,Tiranë,Tiranës
525,000 €
Jepet me QERA dyqan… Me qera
Jepet me QERA dyqan…
Bulevardi Bajram Curri,Tiranë,Tiranës
600 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
rruga Selita e vjeter,Tiranë,Tiranës
57,000 €
Jepet Apartament 2+1… Me qera
Jepet Apartament 2+1…
Zogu i Zi,Tiranë,Tiranës
400 €

 Prona të sygjeruara

Jepet Vile me qera per… Me qera
2,500 €

Jepet Vile me qera per BiznesNr.TR 0046 VR

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 900 m2
3
3

Detaje

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
525,000 €

Shitet dhe jepet me Qera Njesi Sherbimi prane AstiritNr.TR 0164 K

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 150 m2
0
0

Detaje

Jepet me QERA dyqan… Me qera
600 €

Jepet me QERA dyqan ne bulevardin Bajram CurriNr.TR 0109 KR

Bulevardi Bajram Curri,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 42 m2
0
0

Detaje

SHITET apartament 1+1… Në shitje
57,000 €

SHITET apartament 1+1 tek Kopeshti BotanikNr.TR 0186 A1

rruga Selita e vjeter,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 71 m2
1
1

Detaje

Jepet Apartament 2+1… Me qera
400 €

Jepet Apartament 2+1 me qera tek Zogu i ZiNr.TR 0092 AR2

Zogu i Zi,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 101 m2
2
2

Detaje

Shitet apartament 3+1… Në shitje
97,500 €

Shitet apartament 3+1 prane BotanikutNr.TR 0083 A3

Shkëlqim Fusha,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 130 m2
2
3

Detaje

Dubleks per shitje prane… Shitje & Qera
300,000 €

Dubleks per shitje prane Kompleksit DinamoNr.TR 0080 A3

Rruga Liman Kaba,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 300 m2
3
3

Detaje

Apartament ne qender… Në shitje
79,750 €

Apartament ne qender te TiranesNr.TR 0179 A1

Rruga Barrigadave,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 85 m2
1
1

Detaje

Prane Gjimnazit Partizani… Shitje & Qera
100,000 €

Prane Gjimnazit Partizani SHITET ose jepet me QERA 1+1Nr.TR 0131 A1

Gjimnazi Partizani,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
1
2

Detaje

 Pronat e reja

Shitet apartament 2+1… Në shitje
85,000 €

Shitet apartament 2+1 ne Sarande Nr.SR 0351 A2

Gjergj Araniti,Saranda

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 115 m2
2
2
15 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 ne shitje,… Në shitje
44,000 €

Apartament 2+1 ne shitje, Durres ! Nr.DR 5131 A2

Kasem Durresi,Durres

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 103 m2
1
2
45 Klikime

Detaje

Apartament 1+1 me qera… Me qera
200 €

Apartament 1+1 me qera ,Qender , Durres ! Nr.DR 5006 AR1

Qender,Durres

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 75 m2
1
1
50 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 ne shitje,… Në shitje
70,000 €

Apartament 2+1 ne shitje, Durres ! Nr.DR 5130 A2

Anastas Durrsaku,Durres

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 85 m2
1
2
106 Klikime

Detaje

Jepet Vile me qera per… Me qera
2,500 €

Jepet Vile me qera per Biznes Nr.TR 0046 VR

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 900 m2
3
3
44 Klikime

Detaje

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
525,000 €

Shitet dhe jepet me Qera Njesi Sherbimi prane Astirit Nr.TR 0164 K

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 150 m2
0
0
63 Klikime

Detaje

Jepet me QERA dyqan… Me qera
600 €

Jepet me QERA dyqan ne bulevardin Bajram Curri Nr.TR 0109 KR

Bulevardi Bajram Curri,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 42 m2
0
0
74 Klikime

Detaje

Tek Galeria SHITET apartament… Në shitje
185,000 €

Tek Galeria SHITET apartament 3+1 Nr.TR 0084 A3

rruga Barrikadave,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 130 m2
2
3
73 Klikime

Detaje

SHITET apartament 1+1… Në shitje
57,000 €

SHITET apartament 1+1 tek Kopeshti Botanik Nr.TR 0186 A1

rruga Selita e vjeter,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 71 m2
1
1
168 Klikime

Detaje