Të gjithë agjentët


InfoPRONA ALBANIA

Eksperiencë nga viti '99. Ndërmjetësim për shitjeblerje dhe qira pasuri të paluajtshme. Administrim dhe marketing prona rezidenciale ose komerciale në Shqipëri dhe Kosovë Me InfoPRONA, jepi vlerë pronës tënde

Telefon: +355 67 308 7777 Email: marketing@infoprona.com

InfoPRONA 21

Prona në Tiranë dhe periferi. Shitblerje dhe qera, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, kapanone industriale, toka - troje komplekse turistike dhe rezidenciale

Telefon: +355 67 308 7777 Email: kontakt@infoprona.com

InfoPRONA Durrësi

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje blerje ose qera në Qarkun e Durrësit

Telefon: +355 67 20 69 166 Email: infodr@infoprona.com

InfoPRONA Wendy

Me nje eksperience disa vjecare ne sektorin e shitjeve, negocioj me transparence dhe profesionalizem per arritjen e marreveshjes me te mire per pronen tuaj. Pershkushtimi eshte investimi me i mire

Telefon: +355662050022 Email: wendy@infoprona.com

InfoPRONA Go in ETC

Me një eksperiencë dhjetra vjeçare në sektorin e shitjeve, ju garantoj suksesin tuaj në arritjen e ndërmjetësimeve më të mira për qera, shitje dhe blerje pronash

Telefon: 00355 67 20 49 563 Email: besnik.nallbani@infoprona.com

InfoProna KS

Agjencia për Patundshmëri "LISI" është përfaqsuesi zyrtar dhe bashkëpunetor i "InfoPRONA" në Prishtinë për Kosovën. Eksperiencë nga viti 2004 në ndërmjetësim për shitjëblerje dhe qiradhënie/qiramarrje të pasurive të paluajtëshme. Prona në Prishtinë dhe rrethinë për shitëblerje dhe qiradhënie: banesa, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, depo industriale, toka - troje, komplekse turistike dhe rezidenciale.

Telefon: +37744100464 Email: banesat@gmail.com

Albanian Broker

I interesuar per shitjen e pronave ne te gjithe Shqiperine. Bashkpunim me agjenci dhe investirore te huaj

Telefon: +355 66 20 500 22 Email: albanian.broker@infoprona.com

Fabjon Shkembi

Specialist ne vlersimin e pronave,! I gatshem tju ofroj konsulencen dhe kualitetin e duhur per nje zgjedhje sa me te mir njekohesisht me kosto te konsiderueshme te prones qe ju kerkoni!

Telefon: +355 69 35 55 508 Email: fabjon.shkembi@infoprona.com

Kamela Kuci

Kordinatore zyre prane InfoPRONA Wendy

Telefon: 00355 67 308 7777 Email: kamela.kuci@infoprona.com

 Prona të sugjeruara

SHITET apartament 2+1… Në shitje
SHITET apartament 2+1…
Misto Mame,Tiranë,Tiranës
52,000 €
Jepet Vile me qera tek… Me qera
Jepet Vile me qera tek…
Rruga Isuf Elezi,Tiranë,Tiranës
1,300 €
SHITET apartament 2+1… Në shitje
SHITET apartament 2+1…
Myslym Shyri,Tiranë,Tiranës
65,000 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Jordan Misja,Tiranë,Tiranës
57,600 €
SHITET Toke truall prane… Në shitje
SHITET Toke truall prane…
Rruga e ullishtes,Tiranë,Tiranës
292,500 €