Të gjithë agjentët


Info PRONA

Nje eksperience e nisur ne vitin 1999. Ndermjetesim shitje blerje qera te pasurive te patundeshme rezidenciale dhe komerciale. Administrim dhe marketing i pronave ne Shqiperi, bashkepunime me operatore ose individe qe operojne ne kete sektor. Me InfoPRONA, jepi vlere prones tende

Telefon: +35566 40 500 66 Email: marketing@infoprona.com

Info Tirana 1

Shitje blerje qera, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, kapanone, toka - troje. Prona ne Tirane

Telefon: +355 66 222 7777 Email: kontakt@infoprona.com

Info Durresi

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje blerje ose qera në rrethin e Durrësit

Telefon: +355 67 20 69 166 Email: infodr@infoprona.com

Lubjano Bushi

Me nje eksperience disa vjecare ne sektorin e shitjeve, negocioj me transparence dhe profesionalizem per arritjen e marreveshjes me te mire per pronen tuaj. Pershkushtimi eshte investimi me i mire

Telefon: +355662050022 Email: lubjano.bushi@infoprona.com

Besnik Nallbani

Me një eksperiencë dhjetra vjeçare në sektorin e shitjeve, ju garantoj suksesin tuaj në arritjen e ndërmjetësimeve më të mira për qera, shitje dhe blerje pronash

Telefon: 00355 66 55 33 640 Email: besnik.nallbani@infoprona.com

Zhani Lila

Eksperte negocimi dhe eksperience me pronat. Mbeshtetje profesionale per blerjen e duhur

Telefon: 00355 66 222 7777 Email: zhani.lila@infoprona.com

Gerald Poka

Eksperienca ne sektorin e shitjeve dhe perkushtimi ne pune, jane celesi i suksesit per te realizuar shitjet me te mira

Telefon: 00355692191620 Email: gerald.poka@infoprona.com

Andrea Koka

Punoj per ofertat me te mira ne treg

Telefon: +355 68 41 09062 Email: andrea.koka@infoprona.com

Fabjon Shkembi

Apartamente ne shitje dhe me qera ne zonen e liqenit, kopeshti zoologjik dhe botanik,Tirane e re, misto mame, astir

Telefon: +355 69 35 55 508 Email: fabjon.shkembi@infoprona.com

 Prona të sugjeruara

Shitet apartament 2+1… Në shitje
Shitet apartament 2+1…
Rruga Teodor Keko,Tiranë,Tiranës
93,000 €
Jepet apartament 1+1… Me qera
Jepet apartament 1+1…
Rruga Vaso Pasha,Tiranë,Tiranës
300 €
Jepet me QERA apartament… Me qera
Jepet me QERA apartament…
Bulevardi Zhan D`ark,Tiranë,Tiranës
450 €
Shitet apartament 2+1… Në shitje
Shitet apartament 2+1…
Rruga Aleksandri i Madh,Tiranë,Tiranës
75,000 €
Shitet apartament 1+1… Në shitje
Shitet apartament 1+1…
Rruga Sali Butka,Tiranë,Tiranës
53,000 €