Të gjithë agjentët


InfoProna Berat

I specializuar ne dhenien me qera te ambjenteve komerciale

Telefon: 00355698095095 Email: ipberat@infoprona.com

InfoProna Kukesi

Agjent real estate i specializuar ne shitje apartamente dhe dhenie me qera

Telefon: 00355698095095 Email: ipkukesi@infoprona.com

InfoProna Gramshi

Apartament okazion ne shitje ose qera

Telefon: 00355698095095 Email: ipgramshi@infoprona.com

InfoProna Kruje

Apartamente ne shitje dhe me qera ne zonen e liqenit dhe kopeshtit zoologjik

Telefon: 00355698095095 Email: ipkruje@infoprona.com

InfoProna Diber

Agjent & Marketing ne shitje blerje qera te pasurive te patundeshme.

Telefon: 00355698095095 Email: ipdiber@infoprona.com

InfoProna Permet

Agjent i Pasurive te Paluajtshme. Jepini vlere prones tuaj.

Telefon: 00355698095095 Email: ippermet@infoprona.com

InfoProna Skrapar

Agjent per Pasuri te paluajtshme nder me te mirat ne Treg.

Telefon: 00355698095095 Email: ipskrapar@infoprona.com

InfoProna Mat

n/a

Telefon: 00355698095095 Email: ipmat@gmail.com

InfoProna Tropoja

Agjent ndermjetesimi per Shitje - Blerje Pronash

Telefon: 00355698095095 Email: iptroporja@infoprona.com

 Prona të sugjeruara

SHITET apartament 3+1… Në shitje
SHITET apartament 3+1…
Naim Frasheri,Tiranë,Tiranës
69,000 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Rruga Kongresi i Lushnjes,Tiranë,Tiranës
55,000 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Rruga Aleksander Moisiu,Tiranë,Tiranës
38,000 €
SHITET apartament 2+1… Në shitje
SHITET apartament 2+1…
Bulevardi Gjergj Fishta,Tiranë,Tiranës
83,000 €
SHITET Ambjent Komercial… Në shitje
SHITET Ambjent Komercial…
Rr. Mine Peza,Tiranë,Tiranës
60,000 €