Të gjithë agjentët


InfoProna Kolonje

Specialist dhe Agjent terreni ne vleresimin e pronave!

Telefon: 00355698095095 Email: ipkolonje@infoprona.com

InfoProna Librazhd

E specializuar per ndermjetesim te shitje - blerje - qera Pronash!

Telefon: 00355698095095 Email: iplibrazhd@infoprona.com

InfoProna Mirdite

n/a

Telefon: 00355698095095 Email: ipmirdite@infoprona.com

Gentiana Mansaku

Telefon: 0697922019 Email: gentiana48@yahoo.com

Skender Mbiemer

Telefon: 0684237426 Email: skenderhasa78@gmail.com

Albanian Property

Telefon: +355693857155 Email: Albanianproerty15@gmail.com

Ylber Rainbow

Telefon: 0686766788 Email: ylberdega73@gmail.com

Enkelejda Pajolli

Telefon: 0693617000 Email: enjkelejdadylja@gmail.com

Ihab ooubi

Telefon: (347) 878-6571 Email: mrnaji@mozej.com

 Prona të sugjeruara

SHITET apartament 3+1… Në shitje
SHITET apartament 3+1…
Naim Frasheri,Tiranë,Tiranës
69,000 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Rruga Kongresi i Lushnjes,Tiranë,Tiranës
55,000 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Rruga Aleksander Moisiu,Tiranë,Tiranës
38,000 €
SHITET apartament 2+1… Në shitje
SHITET apartament 2+1…
Bulevardi Gjergj Fishta,Tiranë,Tiranës
83,000 €
SHITET Ambjent Komercial… Në shitje
SHITET Ambjent Komercial…
Rr. Mine Peza,Tiranë,Tiranës
60,000 €