Të gjithë agjentët


Dritan Beja

Nese jeni te interesuar per prona ne Qarkun e Durresit kontaktoni per te pasur informacionin e plote

Telefon: +355 67 20 69 166 Email: dritan.beja@infoprona.com

Bilbil Yzeiraj

Eksperience e gjate pune me toka dhe troje ne bregdet

Telefon: +355 69 89 93 999 Email: bilbil.yzeiraj@gmail.com

Ilir Kurti

Me shume vite eksperience dhe i specializuar ne shitjen e apartamenteve. Ju ofroj shtepine me te mire me cmimin me te lire

Telefon: 067 55 74 004 Email: ilir.kurti@infoprona.com

Valbona Vukulaj

Kordinatore ne Info PRONA Real Estate Tiranë

Telefon: +355 66 222 7777 Email: infotr@infoprona.com

Ornela Peti

Kordinatore ne Info Prona Durres

Telefon: 697610999 Email: ornela.peti@infoprona.com

Danjel Velaj

Apartamente per shitje ne zonen Pazari ri, rruga Dibres, Selvia

Telefon: +355 66 222 7777 Email: danjel.velaj@infoprona.com

Isidor Koti

Te qenit korrekt dhe dobiprures per te gjitha palet eshte motivi baze ne nje fushe qe mendoj se nuk eshte thjesht qellim per fitim, por mision dhe sherbim. Jeni te mirepritur te bashkepunojme, kudo e cdo kohe te nevojeshme konsulence

Telefon: 0662050010 Email: isidor.koti@infoprona.com

Taulant Pjetergjokaj

Eksperienca ne sektorin e shitjeve dhe perkushtimi ne pune, jane celesi i suksesit per te realizuar shitjet me te mira. Bashkepunoni me ne per te shitur dhe per te blere pronat tuaja me cmimet me te arsyeshme ne treg.

Telefon: 0662050033 Email: taulant.pjetergjokaj@infoprona.com

Klodian Picari

Real Estate Agjent i specializuar ne pronat komerciale. Shitje - blerje, dhenie me qera lokale, restorante dhe biznese te ndryshme

Telefon: +355 69 76 53 779 Email: kpicari2@gmail.com

 Prona të sugjeruara

Shitet njesi sherbimi… Në shitje
Shitet njesi sherbimi…
Ibrahim Kodra,Tiranë,Tiranës
34,680 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Rruga Pandi Dardha,Tiranë,Tiranës
43,000 €
Shitet apartament 1+1… Në shitje
Shitet apartament 1+1…
Petro Nini Luarasi,Tiranë,Tiranës
42,000 €
SHITET apartament 1+1… Në shitje
SHITET apartament 1+1…
Astiri,Tiranë,Tiranës
30,000 €
Shitet apartament cilesor… Në shitje
Shitet apartament cilesor…
rruga Hamdi Sina,Tiranë,Tiranës
55,000 €