agent_profile

Info PRONA

Nje eksperience e nisur ne vitin 1999. Ndermjetesim shitje blerje qera te pasurive te patundeshme rezidenciale dhe komerciale. Administrim dhe marketing i pronave ne Shqiperi, bashkepunime me operatore ose individe qe operojne ne kete sektor. Me InfoPRONA, jepi vlere prones tende

Telefon: +35566 40 500 66 Email: marketing@infoprona.com

 Agjenti pronave

Toke per shitje ne rruge… Në shitje
70,000 €

Toke per shitje ne rruge nacionale / Land for sale Nr.TR 0026 TT

Ndroq,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2 acre
N/A
N/A
848 Klikime

Detaje

Shitet apartament ne… Në shitje
45,000 €

Shitet apartament ne bregdet Nr.DR 0104 A1

Shkembi i Kavajes,Durres

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 57 m2
1
1
861 Klikime

Detaje

Shitet apartament 1+1… Në shitje
26,000 €

Shitet apartament 1+1 te Shkembi Kavajes Nr.DR 0123 A1

Shkembi Kavajes,Durresit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 55 m2
1
1
616 Klikime

Detaje

Apartament ne plazhin… Në shitje
40,000 €

Apartament ne plazhin e Golemit Nr.DR 0171 A1

Plazhi Golemit,në Kavajë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 55 m2
1
1
541 Klikime

Detaje

Shitet Apartament 4+1… Në shitje
158,000 €

Shitet Apartament 4+1 prane Kodra Diellit Nr.TR 0001 A4

Rruga Rrapo Hekali,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 196 m2
2
3
804 Klikime

Detaje

Ne Vlore shitet vile… Në shitje
700,000 €

Ne Vlore shitet vile + biznes Nr.VL 0008 B

Rruga Sadik Zotaj,vlore

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 360 m2
2
4
404 Klikime

Detaje

Shitet biznesi Hotel… Në shitje
550,000 €

Shitet biznesi Hotel ne Vaqarr Nr.TR 0006 B

Vaqarr,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 570 m2
2
2
365 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
82,000 €

Shitet apartament 2+1 ne Durres Nr.DR 0200 A2

Bashkia Durres,Durresit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 117 m2
2
2
613 Klikime

Detaje

Shitet toke are ne fillim… Në shitje
400,000 €

Shitet toke are ne fillim te rruges se Arberit Nr.TR 0081 TT

Rruga Arberit,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 0 hector
N/A
N/A
285 Klikime

Detaje