agent_profile

Info PRONA

Nje eksperience e nisur ne vitin 1999. Ndermjetesim shitje blerje qera te pasurive te patundeshme rezidenciale dhe komerciale. Administrim dhe marketing i pronave ne Shqiperi, bashkepunime me operatore ose individe qe operojne ne kete sektor. Me InfoPRONA, jepi vlere prones tende

Telefon: +35566 40 500 66 Email: marketing@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet 2+1 te Kopeshti… Në shitje
147,000 €

Shitet 2+1 te Kopeshti zoologjik Nr.TR 0127 A2

pranë Kopështit Zoologjik,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 123 m2
2
2
2886 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 papafingo Në shitje
190,000 €

Apartament 2+1 papafingo Nr.2A 0254

te Liqeni Tiranës,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 165 m2
2
2
414 Klikime

Detaje

Ne Prishitine Bregu… Në shitje
122,000 €

Ne Prishitine Bregu i Diellit Nr.A 003

Kodra Diellit,Prishtine

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 125 m2
2
3
560 Klikime

Detaje