agent_profile

Esmerald Muça

Prona në Durres dhe periferi. Shitblerje dhe qera, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, kapanone industriale, toka - troje komplekse turistike dhe rezidenciale

Telefon: 00355698095095 Email: ipdurres@infoprona.com

 Agjenti i pronës

Toke per shitje ne rruge… Në shitje
70,000 €

Toke per shitje ne rruge nacionale / Land for sale Nr.TR 0026 TT

Ndroq,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2 acre
N/A
N/A
3287 Klikime

Detaje

Shitet apartament 1+1… Në shitje
26,000 €

Shitet apartament 1+1 te Shkembi Kavajes Nr.DR 0123 A1

Shkembi Kavajes,Durresit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 55 m2
1
1
2944 Klikime

Detaje

Shitet banese me toke… Në shitje
350,000 €

Shitet banese me toke truall ne Fushe Farke Nr.TR 0033 BT

Fushe Farke,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 98 m2
2
2
1883 Klikime

Detaje

Ne plazhin Spille, Kavaje… Në shitje
80,000 €

Ne plazhin Spille, Kavaje shitet toke are Nr.KJ 0101 TT

Spille,Kavaje,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1060 acre
N/A
N/A
2185 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
85,000 €

Shitet apartament 2+1 prane Lion Park Nr.TR 0012 A2

Rruga Elbasanit,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 60 m2
1
2
2682 Klikime

Detaje

Shitet apartament 1+1… Në shitje
39,000 €

Shitet apartament 1+1 Mali Robit Nr.DR 0161 A1

sh 4,Durres

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 69 m2
1
1
3698 Klikime

Detaje

Shitet Dyqan njesi sherbimi… Në shitje
80,000 €

Shitet Dyqan njesi sherbimi 40 m2 Nr.TR 0002 K

Rruga Naim Frasheri,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 40 m2
0
0
1611 Klikime

Detaje

Ne shitje 1+1 Kamez Në shitje
38,000 €

Ne shitje 1+1 Kamez Nr.TR 0139 NA1

rr Prizreni,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 82 m2
1
1
1915 Klikime

Detaje

Apartament ne plazhin… Në shitje
52,000 €

Apartament ne plazhin e Golemit Nr.DR 0171 A1

Plazhi Golemit,në Kavajë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 55 m2
1
1
2468 Klikime

Detaje