agent_profile

InfoPRONA ALBANIA

Eksperiencë nga viti '99. Ndërmjetësim për shitjeblerje dhe qira pasuri të paluajtshme. Administrim dhe marketing prona rezidenciale ose komerciale në Shqipëri dhe Kosovë Me InfoPRONA, jepi vlerë pronës tënde

Telefon: +355 67 308 7777 Email: marketing@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet toke me leje… Në shitje
100,000 €

Shitet toke me leje ndertimi ne Vuno me pamje nga deti Nr.VL 0089 TT

vuno,vlore

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 0 hector
N/A
N/A
547 Klikime

Detaje

Shitet toke ne Fier… Në shitje
275,000 €

Shitet toke ne Fier prane autostrades se re Nr.FR 0090 TT

Muzeu Arkeologjik Fier,Fier

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 11000 acre
N/A
N/A
558 Klikime

Detaje

Kapanon industrial me… Me qera
Price negotiable

Kapanon industrial me qera ne autostraden Durres-Tirane Nr.DR 0003 IR

Autostrada Durres Tirane,Durresit

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 924 m2
4
2
757 Klikime

Detaje

Shitet toke are ne Spille… Në shitje
22,500 €

Shitet toke are ne Spille Nr.KJ 0091 TT

Grethi i Mesem,Kavajë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 0 hector
N/A
N/A
1152 Klikime

Detaje

Shitet toke ne Priske… Në shitje
95,000 €

Shitet toke ne Priske prane parkut te Dajtit Nr.TR 0107 TT

Rruga per Dajt,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2 acre
N/A
N/A
532 Klikime

Detaje

Toke per shitje ne rrugen… Në shitje
96,000 €

Toke per shitje ne rrugen e Rinasit Nr.TR 0111 TT

Rinas,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1200 acre
N/A
N/A
908 Klikime

Detaje

Shitet dyqan ne Shkoder Në shitje
24,400 €

Shitet dyqan ne Shkoder Nr.SH 0146 K

Shkoder,Shkoder

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 12 m2
0
0
428 Klikime

Detaje

Toke ne shitje te liqeni… Në shitje
85,000 €

Toke ne shitje te liqeni Kasharit Nr.TR 0117 TT

liqeni i Kasharit,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2 acre
N/A
N/A
517 Klikime

Detaje

Apartament 1+1 shitet… Në shitje
25,000 €

Apartament 1+1 shitet 25.000€ Nr.DR 0166 A1

prane shkolles Eftali Koci,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 50 m2
1
1
314 Klikime

Detaje