agent_profile

Info PRONA

Eksperiencë nga viti '99. Ndërmjetësim për shitjeblerje dhe qira pasuri të paluajtshme. Administrim dhe marketing prona rezidenciale ose komerciale në Shqipëri dhe Kosovë Me InfoPRONA, jepi vlerë pronës tënde

Telefon: +35566 40 500 66 Email: marketing@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet vile Peze Në shitje
340,000 €

Shitet vile Peze Nr.TR 0029 V

Golem,Bashkia Durrës

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 180 m2
3
6
3327 Klikime

Detaje

Shitet Apartament 4+1… Në shitje
158,000 €

Shitet Apartament 4+1 prane Kodra Diellit Nr.TR 0001 A4

Rruga Rrapo Hekali,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 196 m2
2
3
1044 Klikime

Detaje

3+1 ne shitje tek Kopeshti… Në shitje
133,000 €

3+1 ne shitje tek Kopeshti Zoologjik Nr.TR 0076 A3

Rruga Shyqyri Brari,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 133 m2
2
3
1727 Klikime

Detaje

Shitet toke ne bregdet… Në shitje
72,000 €

Shitet toke ne bregdet ne Spille Kavaje Nr.KJ 0120 TT

rruga e Pishave,Kavajë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1444 hector
N/A
N/A
968 Klikime

Detaje

Ne Vlore shitet vile… Në shitje
700,000 €

Ne Vlore shitet vile + biznes Nr.VL 0008 B

Rruga Sadik Zotaj,vlore

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 360 m2
2
4
563 Klikime

Detaje

Jepet apartament 2+1… Me qera
350 €

Jepet apartament 2+1 me qera te liqeni Nr.TR 0080 AR2

rruga Liqeni Thate,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 150 m2
2
2
389 Klikime

Detaje

Shitet biznesi Hotel… Në shitje
550,000 €

Shitet biznesi Hotel ne Vaqarr Nr.TR 0006 B

Vaqarr,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 570 m2
2
2
526 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
82,000 €

Shitet apartament 2+1 ne Durres Nr.DR 0200 A2

Bashkia Durres,Durresit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 117 m2
2
2
827 Klikime

Detaje

Shitet toke are ne fillim… Në shitje
400,000 €

Shitet toke are ne fillim te rruges se Arberit Nr.TR 0081 TT

Rruga Arberit,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 0 hector
N/A
N/A
378 Klikime

Detaje