agent_profile

Zhani Lila

Eksperte negocimi dhe eksperience me pronat. Mbeshtetje profesionale per blerjen e duhur

Telefon: 00355 66 222 7777 Email: zhani.lila@infoprona.com

 Agjenti pronave

Dyqan ne shitje prane… Në shitje
85,000 €

Dyqan ne shitje prane qendres Nr.K 0059 TR

Gjimnazi Sami Frasheri,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 50 m2
2
4
251 Klikime

Detaje

Ne shitje njesi sherbimi… Në shitje
80,000 €

Ne shitje njesi sherbimi dyqan 40 m2 Nr.B 0002

tek Mozaiku Tiranës,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 40 m2
0
0
581 Klikime

Detaje

Shitet 2+1 prane Kompleksit… Shitur
92,000 €

Shitet 2+1 prane Kompleksit Dinamo Nr.2A 0048

tek shkolla Dëshmorët e Lirisë,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 82 m2
1
2
416 Klikime

Detaje

Shitet toke ne Arbane… Në shitje
630,000 €

Shitet toke ne Arbane te Tiranes Nr.T 0018

në Arbanë,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 6000 acre
N/A
N/A
598 Klikime

Detaje

Apartament ne plazh Në shitje
40,000 €

Apartament ne plazh Nr.AL 0001

Plazhi Golemit,në Kavajë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 55 m2
1
1
523 Klikime

Detaje

Shitet banesa te zyrat… Në shitje
140,000 €

Shitet banesa te zyrat e punes Nr.V 0024

tek Shkolla Kuqe,Tiranë

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 85 m2
1
2
571 Klikime

Detaje

Shitet 2+1 te Në shitje
46,000 €

Shitet 2+1 te Nr.2A0076

zona Unaza Re,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 83 m2
1
2
742 Klikime

Detaje

Shitet lokal 85m prane… Në shitje
120,000 €

Shitet lokal 85m prane Harri Fulz Nr.B0037

zona Zogu Zi,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 85 m2
0
0
446 Klikime

Detaje

OKAZION! Shiten Apartament… Në shitje
650,000 €

OKAZION! Shiten Apartament 3+1, Market, Magazine, Zyre… Nr.B 0003 FR

Rruga Jakov Xoxa,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 312 m2
0
0
678 Klikime

Detaje