agent_profile

InfoProna KS

Agjencia për Patundshmëri "LISI" është përfaqsuesi zyrtar dhe bashkëpunetor i "InfoPRONA" në Prishtinë për Kosovën. Eksperiencë nga viti 2004 në ndërmjetësim për shitjëblerje dhe qiradhënie/qiramarrje të pasurive të paluajtëshme. Prona në Prishtinë dhe rrethinë për shitëblerje dhe qiradhënie: banesa, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, depo industriale, toka - troje, komplekse turistike dhe rezidenciale.

Telefon: +37744100464 Email: banesat@gmail.com

 Agjenti pronave

Godinë komerciale me… Me qera
15,000 €

Godinë komerciale me qera Vlorë Nr.VL 0095 KR

Rruga Gjergj Kastrioti,vlore

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 6000 m2
0
0
905 Klikime

Detaje

Hapesire biznesi me… Me qera
2,000 €

Hapesire biznesi me qera ne Qender - Prishtine Nr.001

Luan Haradinaj,Prishtine

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 90 m2
0
0
124 Klikime

Detaje

Shtepia ne shitje ne… Në shitje
150,000 €

Shtepia ne shitje ne lagjen NIC Nr.SH001

Veternik,Prishtine

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 230 m2
2
3
218 Klikime

Detaje

SHITET banesa ne Bregun… Në shitje
61 €

SHITET banesa ne Bregun e Diellit Nr.B001

Kodra e Diellit,Prishtine

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 90 m2
2
2
150 Klikime

Detaje

KERKESE PER HAPESIRE… Me qera
Price negotiable

KERKESE PER HAPESIRE AFARISTE ME QIRA Nr.L002

Ferizaj,Ferizaj

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 500 m2
0
0
48 Klikime

Detaje

Banesa ne shitje tek… Në shitje
66,000 €

Banesa ne shitje tek Qafa - Prishtine Nr.B002

UCK,Prishtine

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 60 m2
1
2
133 Klikime

Detaje

Urgjentisht kerkojme… Me qera
Price negotiable

Urgjentisht kerkojme Lokal me qira ne Qender Nr.L003

Qender,Prishtine

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 50 m2
0
0
81 Klikime

Detaje

Banese me qira tek Rubin-Invest Me qera
400 €

Banese me qira tek Rubin-Invest Nr.B003

Ahmet Krasniqi,Prishtine

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 80 m2
1
2
102 Klikime

Detaje

Banesa ne shitje tek… Në shitje
Price negotiable

Banesa ne shitje tek Q.T. ne Kodren e Diellit Nr.B004

Kodra e Diellit,Prishtine

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 100 m2
2
3
63 Klikime

Detaje