agent_profile

Blerina Çizmja

Agjente Marketingu

Telefon: 069 587 8523 Email: blertablu@hotmail.com

 Agjenti pronave

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
525,000 €

Shitet dhe jepet me Qera Njesi Sherbimi prane Astirit Nr.TR 0164 K

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 150 m2
0
0
275 Klikime

Detaje

Jepet Vile me qera per… Me qera
2,500 €

Jepet Vile me qera per Biznes Nr.TR 0046 VR

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 900 m2
3
3
252 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
75,000 €

Shitet apartament 2+1 tek Astiri Nr.TR 0358 A2

Rruga Aleksandri i Madh,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 94 m2
2
2
702 Klikime

Detaje

Jepet me QERA ambjent… Me qera
350 €

Jepet me QERA ambjent 2+1 per biznes Nr.TR 0111 KR

Zogu i Zi,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 106 m2
0
0
417 Klikime

Detaje

Shitet tokë në Lundër Në shitje
875,000 €

Shitet tokë në Lundër Nr.TR 0135 TT

Lunder,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 8750 acre
N/A
N/A
277 Klikime

Detaje