agent_profile

Fabjon Shkembi

Specialist ne vlersimin e pronave,! I gatshem tju ofroj konsulencen dhe kualitetin e duhur per nje zgjedhje sa me te mir njekohesisht me kosto te konsiderueshme te prones qe ju kerkoni!

Telefon: +355 69 35 55 508 Email: fabjon.shkembi@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet apartament ne… Në shitje
53,000 €

Shitet apartament ne Tirane. 2+1 Misto Mame Nr.TR 0233 A2

rruga Besim Alla,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 104 m2
1
2
1168 Klikime

Detaje

Apartament okazion 38… Në shitje
39,700 €

Apartament okazion 38 000 Euro Nr.TR 0039 A1

Rruga Kastriotet,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 82 m2
1
1
2049 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
67,000 €

Shitet apartament 2+1 Unaza Re Nr.TR 0262 A2

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 107 m2
2
2
1230 Klikime

Detaje

1+1 ne shitje te rruga… Në shitje
50,000 €

1+1 ne shitje te rruga Dibres Nr.TR 0058 A1

Rruga Dibres,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 70 m2
1
1
1130 Klikime

Detaje

Ne zonen prane 21 Dhjetorit… Në shitje
115,000 €

Ne zonen prane 21 Dhjetorit shitet apartament 2+1 Nr.TR 0156 A2

Rruga Frederik Shiroka,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 98 m2
2
2
667 Klikime

Detaje

Shitet dyqan ne zonen… Në shitje
195,000 €

Shitet dyqan ne zonen e Astirit Nr.TR 0147 K

Dhaskal Todri,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 130 m2
0
0
567 Klikime

Detaje

Shitet 2+1 ndertim i… Në shitje
200,000 €

Shitet 2+1 ndertim i ri ne zonen e bllokut Nr.TR 0317 A2

rruga Perlat Rexhepi,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 106 m2
2
2
696 Klikime

Detaje

Shitet Dyqan ne Astir Në shitje
70,000 €

Shitet Dyqan ne Astir Nr.TR 0148 K

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 70 m2
0
0
467 Klikime

Detaje

Shitet apartamenti 3+1… Në shitje
179,400 €

Shitet apartamenti 3+1 mbrapa Gjykates Apelit Nr.TR 0078 A3

rruga Fadil Rada,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 138 m2
2
3
801 Klikime

Detaje