agent_profile

Albi Deliu

APARTAMENTE ME QERA. I specializuar ne dhenien e apartamenteve me qera, shtepia dhe vila per banim me kushte moderne bashkohore dhe cmime te arsyeshme

Telefon: 00355 66 222 7777 Email: albi.deliu@infoprona.com

 Agjenti pronave

Toke ne Mullet perballe… Në shitje
500,000 €

Toke ne Mullet perballe Rolling Hills Nr.TR 0038 TT

në Mullet,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 5000 acre
N/A
N/A
1013 Klikime

Detaje

Ambjent lokal me qera… Me qera
700 €

Ambjent lokal me qera prane 21 Dhjetorit Nr.TR 0035 KR

zona 21 Dhjetori,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 120 m2
0
0
365 Klikime

Detaje

Shitet Vile ne Selite Në shitje
200,000 €

Shitet Vile ne Selite Nr.TR 0014 V

Selite,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 432 m2
3
3
902 Klikime

Detaje

Shitet 2+1 te Tregu… Në shitje
79,000 €

Shitet 2+1 te Tregu Elektrik Nr.TR 0297 A2

Tregu elektrik,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 105 m2
2
2
345 Klikime

Detaje

Shitet ambjenti komercial,bar-kafe… Në shitje
60,000 €

Shitet ambjenti komercial,bar-kafe tek Ardeno Nr.TR 0098 KR

Rr. Industriale,Tirana

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 70 m2
0
0
147 Klikime

Detaje

Shitet Apartamenti 1+1… Në shitje
50,000 €

Shitet Apartamenti 1+1 tek Zogu i Zi Nr.TR 0176 A1

Muhamed Gjollesha,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 58 m2
1
1
276 Klikime

Detaje

Shitet apartamenti 2+1… Në shitje
120,000 €

Shitet apartamenti 2+1 te Zogu i Zi Nr.Tr 0237 A2

Muhamed Gjollesha,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
2
2
118 Klikime

Detaje

Shitet Apartamenti 1+1… Në shitje
35,000 €

Shitet Apartamenti 1+1 tek ish kompleksi partizani Nr.Tr 0174 A1

Forsina Plaku,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 57 m2
1
1
344 Klikime

Detaje

Shitet apartamenti 3+1! Në shitje
97,000 €

Shitet apartamenti 3+1! Nr.Tr 0238 A2

Vace Zela,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 120 m2
2
3
279 Klikime

Detaje