agent_profile

InfoProna Kolonje

Specialist dhe Agjent terreni ne vleresimin e pronave!

Telefon: 00355698095095 Email: ipkolonje@infoprona.com

 Agjenti i pronës

SHITET apartament 3+1… Në shitje
80,000 €

SHITET apartament 3+1 prane Diplomat 2 Nr.TR 0119 A3

Irfan TOMINI,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 88 m2
1
3
1168 Klikime

Detaje

SHITET apartament 1+1… Në shitje
55,000 €

SHITET apartament 1+1 prane Ish Parkut Nr.TR 0244 A1

Rruga Kongresi i Lushnjes,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 68 m2
1
1
2478 Klikime

Detaje

Shitet dhe jepet me… Shitur
100,000 €

Shitet dhe jepet me Qera apartament 3+1 ne Myslym Shyri Nr.TR 0124 A3

Myslym Shyri,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 106 m2
1
4
1000 Klikime

Detaje