agent_profile

InfoPRONA 21

Prona në Tiranë dhe periferi. Shitblerje dhe qera, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, kapanone industriale, toka - troje komplekse turistike dhe rezidenciale

Telefon: +355 67 308 7777 Email: kontakt@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet 2+1 Unaza Re Në shitje
63,000 €

Shitet 2+1 Unaza Re Nr.TR 0101 A2

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 106 m2
2
2
1578 Klikime

Detaje

Shitet toke dhe banese… Në shitje
250,000 €

Shitet toke dhe banese ne Shkoze Nr.TR 0042 BT

në Shkozë,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1 acre
N/A
N/A
1044 Klikime

Detaje

Shitet 2+1 te kopshti… Në shitje
95,000 €

Shitet 2+1 te kopshti zoologjik Nr.TR 0109 A2

Rruga Peti,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 106 m2
2
2
1246 Klikime

Detaje

Shitet apartament 3+1… Në shitje
255,000 €

Shitet apartament 3+1 dublex ne ish bllok Nr.TR 0027 A3

Rruga Vaso Pasha,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 170 m2
3
4
738 Klikime

Detaje

Shitet Vile ne Allias Në shitje
120,000 €

Shitet Vile ne Allias Nr.TR 0040 V

Sauk,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 130 m2
3
5
968 Klikime

Detaje

Ambient per shitje tek… Në shitje
30,000 €

Ambient per shitje tek Fusha e Aviacionit Nr.TR 0062 K

St fundit Tiranës re,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 13 m2
0
0
532 Klikime

Detaje

Shitet apartament 1+1… Në shitje
50,000 €

Shitet apartament 1+1 tek ish Fusha e Aviacionit Nr.TR 0073 A1

te ish Fusha Aviacionit,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 53 m2
1
1
3889 Klikime

Detaje

Ambient ne shitje te… Në shitje
38,000 €

Ambient ne shitje te ish Fusha e Aviacionit Nr.TR 0061 K

te ish Fusha Aviacionit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 20 m2
0
0
854 Klikime

Detaje

Shitet apartament në… Në shitje
105,000 €

Shitet apartament në ish Bllok Nr.TR 0133 A2

Rruga Abdyl Frashëri,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 85 m2
1
2
834 Klikime

Detaje