agent_profile

InfoPRONA 21

Prona në Tiranë dhe periferi. Shitblerje dhe qera, apartamente, vila, lokale, zyra, magazina, kapanone industriale, toka - troje komplekse turistike dhe rezidenciale

Telefon: +355 67 308 7777 Email: kontakt@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
75,000 €

Shitet ose jepet me qera dyqan tek Gjykata e Apelit Nr.TR 0087 K

Bulevardi Zhan D`ark,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 50 m2
0
0
400 Klikime

Detaje

Jepet ambjent me qera… Me qera
220 €

Jepet ambjent me qera ne rrugen e Durresit Nr.TR 0042 KR

Qender,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 30 m2
0
0
332 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
798,000 €

Shitet ose jepet me qera toke are ne afersi te Rinasit Nr.TR 0072 TT

SH60,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 19000 acre
N/A
N/A
363 Klikime

Detaje

Shitet toke ne Babrru… Në shitje
150,000 €

Shitet toke ne Babrru Koder Nr.TR 0050 TT

Babrru Koder,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 3000 acre
N/A
N/A
414 Klikime

Detaje

Shitet njesi sherbimi… Në shitje
160,000 €

Shitet njesi sherbimi dyqan afer hotel Mondialit Nr.TR 0045 K

rruga Muhamet Gjollesha,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 70 m2
0
0
553 Klikime

Detaje

Shitet toke ne zonen… Në shitje
70,000 €

Shitet toke ne zonen e plazhit Qerret te Kavajes Nr.TR 0077 TT

rruga Qerret Plazh,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1000 acre
N/A
N/A
1021 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
94,500 €

Shitet ose jepet me qera dyqan te Komuna e Parisit Nr.TR 0097 K

zona Komuna Parisit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 35 m2
0
0
416 Klikime

Detaje

Shitet dyqan njesi sherbimi… Në shitje
10,000 €

Shitet dyqan njesi sherbimi ne Laprake Nr.TR 0013 K

Laprake,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 21 m2
0
0
586 Klikime

Detaje

Shitet ambjent ose jepet… Shitje & Qera
215,000 €

Shitet ambjent ose jepet me qera te Komuna e Parisit Nr.TR 0103 K

Komuna e Parisit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 98 m2
0
0
662 Klikime

Detaje