agent_profile

Info Durresi

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje blerje ose qera në rrethin e Durrësit

Telefon: +355 67 20 69 166 Email: infodr@infoprona.com

 Agjenti pronave

Apartament 2+1 per shitje… Në shitje
95,000 €

Apartament 2+1 per shitje ne Durres Nr.2A 0094

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 121 m2
2
2
1938 Klikime

Detaje

Shitet apartament ne… Në shitje
300,000 €

Shitet apartament ne Durres 3+1 Nr.3A 0022

Plazh,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 232 m2
4
3
1654 Klikime

Detaje

Per shitje lokal ne… Në shitje
650,000 €

Per shitje lokal ne plazhin e Durresit Nr.B 0047

Plazh,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 300 m2
0
0
800 Klikime

Detaje

Per shitje restorant… Në shitje
640,000 €

Per shitje restorant ne Durres Nr.B 0049

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 320 m2
0
0
1733 Klikime

Detaje

Jepet me qera godine… Shitur
3,000 €

Jepet me qera godine 5 kateshe Nr.TR 0043 KR

në Sauk,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 800 m2
0
0
454 Klikime

Detaje

Apartament 2+1, ne shitje,… Në shitje
48,000 €

Apartament 2+1, ne shitje, prane spitalit, Durres Nr.DR 5003 A2

Spital,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 115 m2
1
2
1963 Klikime

Detaje

1+1 Apartament ne shitje,… Në shitje
45,000 €

1+1 Apartament ne shitje, Durres Nr.DR 5003 A1

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 82 m2
1
1
1760 Klikime

Detaje

Apartamenrt 3+1 ne shitje… Në shitje
100,000 €

Apartamenrt 3+1 ne shitje Nr.DR 5004 A3

Prane Ujsjellesit,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 236 m2
2
3
922 Klikime

Detaje

Ambient per zyra ose… Në shitje
50,000 €

Ambient per zyra ose klinika Nr.DR 5002 K

Prane Gjykates,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 60 m2
0
0
828 Klikime

Detaje