agent_profile

InfoProna Durres

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje blerje ose qera në Qarkun e Durresit

Telefon: +355 69 80 95 095 Email: iptirane@infoprona.com

 Agjenti i pronës

Apartament 2+1 per shitje… Në shitje
95,000 €

Apartament 2+1 per shitje ne Durres Nr.2A 0094

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 121 m2
2
2
3696 Klikime

Detaje

Shitet apartament ne… Në shitje
300,000 €

Shitet apartament ne Durres 3+1 Nr.3A 0022

Plazh,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 232 m2
4
3
3382 Klikime

Detaje

Per shitje lokal ne… Në shitje
650,000 €

Per shitje lokal ne plazhin e Durresit Nr.B 0047

Plazh,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 300 m2
0
0
2028 Klikime

Detaje

Per shitje restorant… Në shitje
640,000 €

Per shitje restorant ne Durres Nr.B 0049

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 320 m2
0
0
3316 Klikime

Detaje

Jepet me qera godine… Shitur
3,000 €

Jepet me qera godine 5 kateshe Nr.TR 0043 KR

në Sauk,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 800 m2
0
0
1469 Klikime

Detaje

Apartament 2+1, ne shitje,… Në shitje
51,000 €

Apartament 2+1, ne shitje, prane spitalit, Durres Nr.DR 5003 A2

Spital,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 115 m2
1
2
4626 Klikime

Detaje

1+1 Apartament ne shitje,… Në shitje
45,000 €

1+1 Apartament ne shitje, Durres Nr.DR 5003 A1

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 82 m2
1
1
4027 Klikime

Detaje

Shitet vile te Xhomlliku… Me qera
1,200 €

Shitet vile te Xhomlliku Nr.TR 0031 V

zona e xhamllikut,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 430 m2
4
7
2631 Klikime

Detaje

Apartamenrt 3+1 ne shitje… Në shitje
100,000 €

Apartamenrt 3+1 ne shitje Nr.DR 5004 A3

Prane Ujsjellesit,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 236 m2
2
3
2295 Klikime

Detaje