agent_profile

InfoProna Durres

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje blerje ose qera në Qarkun e Durresit

Telefon: +355 69 80 95 095 Email: iptirane@infoprona.com

 Agjenti i pronës

Shitet Apartament 3+1… Në shitje
Price negotiable

Shitet Apartament 3+1 ! Nr.DR 5005 A3

Vollga,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 134 m2
2
3
2914 Klikime

Detaje

Jepet Ambient me Qera… Me qera
700 €

Jepet Ambient me Qera ! Nr.DR 5004 KR

Prane Autoriteti Portual,Durresit

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 130 m2
0
0
1206 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 me Qera Me qera
180 €

Apartament 2+1 me Qera Nr.Dr 5007 AR

Plazh Iliria,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
1
2
1401 Klikime

Detaje

Toke ne shitje Në shitje
Price negotiable

Toke ne shitje Nr.DR 5007 T

Gjiri Lalzit,Durresit

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 3040 acre
N/A
N/A
1517 Klikime

Detaje

Shitet Toka Në shitje
100,000 €

Shitet Toka Nr.DR 5008 T

Prane rruges A.Goga,Bashkia Durrës

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 500 acre
N/A
N/A
1569 Klikime

Detaje

Shitet Lokali Në shitje
240,000 €

Shitet Lokali Nr.DR 5003 K

Vollga,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 167 m2
0
0
1966 Klikime

Detaje

Toke ne shitje Në shitje
110,000 €

Toke ne shitje Nr.DR 5009 T

Kater rruget e Shijakut,Bashkia Durrës

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1200 acre
N/A
N/A
1155 Klikime

Detaje

Oferte: Apartament ne… Shitur
55,000 €

Oferte: Apartament ne shitje Nr.DR 5006 A3

Currila,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 104 m2
2
3
2289 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 ne shitje Shitur
58,000 €

Apartament 2+1 ne shitje Nr.DR 5020 A2

Tek Pallati Sportit,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 106 m2
2
2
1847 Klikime

Detaje