agent_profile

Info Durresi

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje blerje ose qera në rrethin e Durrësit

Telefon: +355 67 20 69 166 Email: infodr@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet Toka Në shitje
100,000 €

Shitet Toka Nr.T 0008 D

Prane rruges A.Goga,Bashkia Durrës

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 500 acre
N/A
N/A
340 Klikime

Detaje

Shitet Lokali Në shitje
240,000 €

Shitet Lokali Nr.K 0003 D

Vollga,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 167 m2
0
0
455 Klikime

Detaje

Toke ne shitje Në shitje
110,000 €

Toke ne shitje Nr.T 0009 D

Kater rruget e Shijakut,Bashkia Durrës

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1200 acre
N/A
N/A
314 Klikime

Detaje

Oferte: Apartament ne… Shitur
55,000 €

Oferte: Apartament ne shitje Nr.3A 0006 D

Currila,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 104 m2
2
3
918 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 ne shitje Shitur
58,000 €

Apartament 2+1 ne shitje Nr.A 0020 D

Tek Pallati Sportit,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 106 m2
2
2
684 Klikime

Detaje

Apartament ne Shitje Në shitje
Price negotiable

Apartament ne Shitje Nr.A 0021D

Vollga,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 115 m2
2
2
466 Klikime

Detaje

Apartament 1+1 ne shitje Shitur
35,000 €

Apartament 1+1 ne shitje Nr.1A 0013 D

Prane Ujsjellesit,Durresit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 72 m2
1
1
434 Klikime

Detaje

Apartament ne shitje Në shitje
41,500 €

Apartament ne shitje Nr.1A 0015 D

Ujsjellesi,Bashkia Durrës

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 83 m2
1
1
409 Klikime

Detaje

Apartament 1+1 ne shitje Shitur
Price negotiable

Apartament 1+1 ne shitje Nr.1A 0014 D

Pallati Sportit,Durresit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 71 m2
1
1
419 Klikime

Detaje