agent_profile

Info Durresi

Prona rezidenciale dhe komerciale për shitje dhe qera në rrethin e Durrësit

Telefon: +355 67 20 69 166 Email: infodr@infoprona.com

 Agjenti pronave

Ne shitje, Apartament… Shitur
37,000 €

Ne shitje, Apartament 1+1, Durres Nr.0020

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 77 m2
1
1
808 Klikime

Detaje

Apartament ne shitje… Shitur
45,000 €

Apartament ne shitje 2+1, 95m2, ne Durres Nr.0023

Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 95 m2
1
2
1497 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 ne Shitje Në shitje
96,600 €

Apartament 2+1 ne Shitje Nr.0025

Qender,Bashkia Durrës

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 138 m2
1
2
272 Klikime

Detaje

Shitet Apartament 2+1 Në shitje
35,000 €

Shitet Apartament 2+1 Nr.0026

Prane Spitalit,Bashkia Durrës

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 70 m2
1
2
691 Klikime

Detaje

Apartamenrt 3+1 ne shitje… Në shitje
100,000 €

Apartamenrt 3+1 ne shitje Nr.3A 0004 D

Prane Ujsjellesit,Bashkia Durrës

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 236 m2
2
3
511 Klikime

Detaje

Ambient per zyra ose… Në shitje
50,000 €

Ambient per zyra ose klinika Nr.K0002 D

Prane Gjykates,Bashkia Durrës

Tipi: Komerciale
Sipërfaqa: 60 m2
0
0
439 Klikime

Detaje

Shitet Toke Në shitje
175,000 €

Shitet Toke Nr.T 0001 D

Sukth,Sukth

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqa: 7000 acre
N/A
N/A
334 Klikime

Detaje

Shitet Toke Në shitje
540,000 €

Shitet Toke Nr.T 0002 D

Kallm,Bashkia Durrës

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqa: 6000 acre
N/A
N/A
435 Klikime

Detaje

Magazine me Qera Me qera
600 €

Magazine me Qera Nr.I 0002 D

Shkozet,Bashkia Durrës

Tipi: Industriale
Sipërfaqa: 400 m2
1
1
294 Klikime

Detaje