agent_profile

Lubjano Bushi

Me nje eksperience disa vjecare ne sektorin e shitjeve, negocioj me transparence dhe profesionalizem per arritjen e marreveshjes me te mire per pronen tuaj. Pershkushtimi eshte investimi me i mire

Telefon: +355662050022 Email: lubjano.bushi@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet 3+1 prane Bar… Në shitje
94,000 €

Shitet 3+1 prane Bar OSLO Nr.TR 0010 A3

Rruga Frederik Shiroka,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 94 m2
1
3
1310 Klikime

Detaje

Lokal per shitje prane… Në shitje
350,000 €

Lokal per shitje prane inxhinjerise Nr.TR 0019 K

zona 21 Dhjetori,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 100 m2
0
0
1416 Klikime

Detaje

Vile me qera tek Vilat… Me qera
1,500 €

Vile me qera tek Vilat Gjermane Nr.TR 0014 VR

tek Vilat Gjermane,Bashkia Kavajë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 324 m2
3
5
901 Klikime

Detaje

Apartament 2+1 ne shitje… Në shitje
52,000 €

Apartament 2+1 ne shitje tek Garden City Nr.TR 0054 A2

rruga Allaman Derveshi,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 85 m2
1
2
757 Klikime

Detaje

Ne Kamez per shitje… Në shitje
62,000 €

Ne Kamez per shitje Bar Kafe Nr.TR 0027 K

Kompleksi Garden City,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 38 m2
0
0
460 Klikime

Detaje

Shitet Apartament 3+1… Në shitje
155,000 €

Shitet Apartament 3+1 zona Freskut Nr.TR 0017 A3

pranë Teleferikut,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 140 m2
2
3
867 Klikime

Detaje

Shitet 2+1 tek kopshti… Shitur
109,000 €

Shitet 2+1 tek kopshti zoologjik Nr.TR 0093 A2

Rruga Shyqyri Brari,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 109 m2
2
2
633 Klikime

Detaje

Apartament ne shitje… Në shitje
92,000 €

Apartament ne shitje tek 21 Dhjetori Nr.TR 0131 A2

tek shkolla Sabaudin Gabrani,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 88 m2
1
2
684 Klikime

Detaje

Apartament luksoz me… Me qera
800 €

Apartament luksoz me qera Nr.TR 0043 AR1

prane sheshit Skenderbej,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 140 m2
1
1
1516 Klikime

Detaje