agent_profile

InfoProna Lezhe

Me nje eksperience disa vjecare ne sektorin e shitjeve, negocioj me transparence dhe profesionalizem per arritjen e marreveshjes me te mire per pronen tuaj. Pershkushtimi eshte investimi me i mire

Telefon: 069 80 95 095 Email: iplezhe@infoprona.com

 Agjenti i pronës

SUPER VILE PER SHITJE… Në shitje
480,000 €

SUPER VILE PER SHITJE DURRES ! Nr.1

Rruga Ismail Qemali,Durres

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 740 m2
4
12
897 Klikime

Detaje

Jepet me qera apartament… Me qera
600 €

Jepet me qera apartament 2+1 Kopeshti Zoologjik&Botanike Nr.1

Rruga Peti,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 110 m2
2
2
873 Klikime

Detaje

Jepet me qera apartament… Me qera
550 €

Jepet me qera apartament 2+1 Kopeshti Zoologjik Nr.1

RRUGA ULLISHTES,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 105 m2
2
2
1462 Klikime

Detaje

Shitet apartament 3+1+2… Në shitje
180,000 €

Shitet apartament 3+1+2 Kopeshti Zoologjik Nr.1

Rruga Peti,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 216 m2
2
3
1056 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
156,000 €

Shitet apartament 2+1 ne rruge kryesore tek kopshti zoologjik Nr.2009 A2

Rruga Peti,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 120 m2
2
2
925 Klikime

Detaje

SHITET APARTAMENTE 2+1… Në shitje
65,000 €

SHITET APARTAMENTE 2+1 PRANE CASA ITALIA!!! Nr.TR 2023

CAZA ITALIA,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 99 m2
1
2
888 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
140,000 €

Shitet ose jepet me qera apartament 2+1 Kopeshti Zoologjik Nr.TR2024

Prane kopshtit zoologjik,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
2
2
1229 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
140,000 €

Shitet ose jepet me qera apartament 2+1 Kopeshti Zoologjik Nr.TR2024

liqeni,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
2
2
786 Klikime

Detaje

Shitet papafingo tek… Shitje & Qera
180,000 €

Shitet papafingo tek kopshti zoologjik&botanik Nr.TR2025

liqeni,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 200 m2
2
3
996 Klikime

Detaje