agent_profile

Adi Bakillari

Agjent real estate i specializuar ne shitje apartamente dhe dhenie me qera

Telefon: 0685687607 Email: adi.bakillari@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet apartament 3+1,… Në shitje
130,000 €

Shitet apartament 3+1, 126m2, rruga Babe Rexha Nr.TR 0003 A3

te ish Parku Autobuzave,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 126 m2
1
3
334 Klikime

Detaje

Shitet apartament te… Në shitje
75,000 €

Shitet apartament te kompleksi Grand Nr.TR 0299 A2

Tregu elektrik,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 97 m2
2
2
475 Klikime

Detaje

Shitet apartament 2+1… Në shitje
250,000 €

Shitet apartament 2+1 prane Ambasades Ruse Nr.TR 0300 A2

Ish Bllok,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 120 m2
2
2
481 Klikime

Detaje

Apartament 1+1 me Qera… Me qera
600 €

Apartament 1+1 me Qera prane Kryeministrise Nr.TR 0040 AR1

Kryeministria,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 67 m2
1
1
331 Klikime

Detaje

Shitet apartamenti 1+1… Në shitje
40,000 €

Shitet apartamenti 1+1 te shkolla e bashkuar Nr.TR 0154 A1

Babrru Koder,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 60 m2
1
1
674 Klikime

Detaje

Shitet apartament 3+1… Në shitje
162,000 €

Shitet apartament 3+1 prane kopeshtit Botanik Nr.TR 0073 A3

Kopshi Botanik,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 148 m2
2
3
310 Klikime

Detaje

Shitet njesi sherbimi… Shitje & Qera
45,000 €

Shitet njesi sherbimi dyqan 45m2 Nr.TR 0145 K

selite,Tirana

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 45 m2
0
0
244 Klikime

Detaje

Ne shitje apartament… Në shitje
100,000 €

Ne shitje apartament 2+1 perballe maternitetit Nr.TR 0284 A2

Brryli,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 101 m2
2
2
205 Klikime

Detaje

Ne shitje nje apartament… Në shitje
105,000 €

Ne shitje nje apartament 2+1 ne Bllok Nr.TR 0280 A2

Ish Bllok,Tirana

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 70 m2
1
2
343 Klikime

Detaje