agent_profile

Besnik Nallbani

Me një eksperiencë dhjetra vjeçare në sektorin e shitjeve, ju garantoj suksesin tuaj në arritjen e ndërmjetësimeve më të mira për qera, shitje dhe blerje pronash

Telefon: 00355 66 55 33 640 Email: besnik.nallbani@infoprona.com

 Agjenti pronave

Vilë për shitje në… Në shitje
187,000 €

Vilë për shitje në Dajt Nr.TR 0044 V

në Priskë,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 220 m2
2
4
1641 Klikime

Detaje

Vile moderne ne shitje Në shitje
Price negotiable

Vile moderne ne shitje Nr. TR 0042 V

në Farkë,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 400 m2
4
6
834 Klikime

Detaje

Kompleks vilash Në shitje
Price negotiable

Kompleks vilash Nr. TR 0011 V

në Farkë,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 240 m2
3
4
1215 Klikime

Detaje

Toke per shitje ne rruge… Në shitje
70,000 €

Toke per shitje ne rruge nacionale Nr.TR 0026 TT

Ndroq,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2 acre
N/A
N/A
841 Klikime

Detaje

Vile ne shitje Sauk Në shitje
255,000 €

Vile ne shitje Sauk Nr.TR 0005 V

Vilat Amerikane,Tirana

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 400 m2
4
6
334 Klikime

Detaje

Shitet banese me toke… Në shitje
350,000 €

Shitet banese me toke truall ne Fushe Farke Nr.TR 0033 BT

Fushe Farke,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 98 m2
2
2
378 Klikime

Detaje

Shitet vile 2 kateshe… Në shitje
230,000 €

Shitet vile 2 kateshe ne Sauk Nr.TR 0005 BT

tek Senatoriumi,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 500 m2
3
4
709 Klikime

Detaje

Shitet apartament ne… Në shitje
224,130 €

Shitet apartament ne bllok Nr.TR 0016 A3

tek shkolla 11 Janari,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 133 m2
1
3
1791 Klikime

Detaje

Shitet shtepi 29 mije… Në shitje
29,000 €

Shitet shtepi 29 mije euro Nr.TR 0001 BT

në Shkozë,Tiranë

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 75 m2
1
1
622 Klikime

Detaje