agent_profile

Besnik Nallbani

Me një eksperiencë dhjetra vjeçare në sektorin e shitjeve, ju garantoj suksesin tuaj në arritjen e ndërmjetësimeve më të mira për qera, shitje dhe blerje pronash

Telefon: 00355 66 55 33 640 Email: besnik.nallbani@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
700,000 €

Shitet ose jepet me qera Vile 3 kate te rruga Elbasanit Nr.TR 0033 V

Pallati Brigadave,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 500 m2
4
6
1300 Klikime

Detaje

Vile ne shitje ne Fier Në shitje
210,000 €

Vile ne shitje ne Fier Nr. FR 0010 V

Prane qendres,Bashkia Fier

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 510 m2
3
8
364 Klikime

Detaje