agent_profile

InfoPRONA Go in ETC

Me një eksperiencë dhjetra vjeçare në sektorin e shitjeve, ju garantoj suksesin tuaj në arritjen e ndërmjetësimeve më të mira për qera, shitje dhe blerje pronash

Telefon: 00355 67 20 49 563 Email: besnik.nallbani@infoprona.com

 Agjenti pronave

Shitet vile te Xhomlliku… Në shitje
387,000 €

Shitet vile te Xhomlliku Nr.TR 0031 V

zona e xhamllikut,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 430 m2
4
7
1053 Klikime

Detaje

Shiten dy vila ne Tirane… Në shitje
300,000 €

Shiten dy vila ne Tirane Nr.TR 0018 V

zona Ali Demi,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 330 m2
4
4
520 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
350,000 €

Shitet ose jepet me qera vile ne Selite Nr.TR 0003 V

në Selitë,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 255 m2
3
5
747 Klikime

Detaje

Shitet toke truall,… Në shitje
180,000 €

Shitet toke truall, shtepi, biznes ne Fier Nr.FR 0040 BT

Seman,Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 0 m2
0
0
951 Klikime

Detaje

Shitet nje apartament… Në shitje
22,000 €

Shitet nje apartament 1+1, 22,000euro ne Fier Nr.FR 0117 A1

Fier,Fierit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 56 m2
1
1
521 Klikime

Detaje

Shitet banese me truall… Në shitje
130,000 €

Shitet banese me truall 130,000 euro Nr.TR 0009 BT

Porcelan,Tiranë

Tipi: Banesa
Sipërfaqja: 380 m2
1
2
800 Klikime

Detaje

Shitet nje vile 3 kate… Në shitje
500,000 €

Shitet nje vile 3 kate ne Sauk Nr.TR 0017 V

Sauk,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 1400 m2
4
8
436 Klikime

Detaje

Shitet vile 3 kateshe… Në shitje
160,000 €

Shitet vile 3 kateshe ne Laprake Nr.TR 0015 V

zona Laprakës,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 300 m2
3
6
674 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
412,500 €

Shitet ose jepet me qera vile ne Sauk te ri Nr.TR 0020 V

Sauk i Ri,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 250 m2
4
11
523 Klikime

Detaje