Kërkim i shpejtë
Kërko me vendodhje
Kërko për

Rrethi
Qyteti
Zona
Zona në km2
Filtër i avancuar
Tipi
Çmimi

Me qera Çmimi

Dhoma

No.

Tualete

No.

Statusi
Viti ndërtimit

Year

 Kërkimi juaj

OKAZION! Shiten Apartament… Në shitje
650,000 €

OKAZION! Shiten Apartament 3+1, Market, Magazine, Zyre… Nr.B 0003 FR

Rruga Jakov Xoxa,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 312 m2
0
0
677 Klikime

Detaje

Shitet apartament 1+1,… Në shitje
22,000 €

Shitet apartament 1+1, 22,000 euro ne Fier Nr.1A 0117

Fier,Fierit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 56 m2
1
1
256 Klikime

Detaje

SHITET 8.060 m2 TOKE… Në shitje
137,000 €

SHITET 8.060 m2 TOKE ne rrugen Rrogozhine - Lushnje Nr.TT 0099

Autostrada Rrogozhine Lushnje,Lushnje

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 8060 acre
N/A
N/A
198 Klikime

Detaje

Ne qender te Fierit… Në shitje
210,000 €

Ne qender te Fierit shitet vile 3 kate. Nr.V 0063

Prane qendres,Bashkia Fier

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 510 m2
3
8
61 Klikime

Detaje

SHITET stalle dhe toke… Në shitje
130,000 €

SHITET stalle dhe toke ne Lushnje Nr.TT 0113

Autostrada Rrogozhine Lushnje,Lushnje

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2200 acre
N/A
N/A
47 Klikime

Detaje