Kërkim i shpejtë
Kërko me vendodhje
Kërko për

Rrethi
Qyteti
rruga
Zona në km2
Filtër i avancuar
Tipi
Çmimi

Me qera Çmimi

Dhoma

No.

Tualete

No.

Statusi
Viti ndërtimit

Year

 Kërkimi juaj

Shiten Apartament 3+1,… Në shitje
650,000 €

Shiten Apartament 3+1, Market, Magazine, Zyre dhe Garazh Nr.FR 0003 B

Rruga Jakov Xoxa,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 312 m2
0
0
704 Klikime

Detaje

Shitet nje apartament… Në shitje
22,000 €

Shitet nje apartament 1+1, 22,000euro ne Fier Nr.FR 0117 A1

Fier,Fierit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 56 m2
1
1
278 Klikime

Detaje

Shitet toke ne Fier… Në shitje
275,000 €

Shitet toke ne Fier prane autostrades se re Nr.FR 0090 TT

Muzeu Arkeologjik Fier,Fier

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 11000 acre
N/A
N/A
350 Klikime

Detaje

Shitet toke prane autostrades… Në shitje
137,000 €

Shitet toke prane autostrades Rrogozhine - Lushnje Nr.LU 0099 TT

Autostrada Rrogozhine Lushnje,Lushnje

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 8060 acre
N/A
N/A
226 Klikime

Detaje

Ne qender te Fierit… Në shitje
210,000 €

Ne qender te Fierit shitet vile 3 kate. Nr.FR 0063 V

Prane qendres,Bashkia Fier

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 510 m2
3
8
107 Klikime

Detaje

Shitet biznesi. Stalle… Në shitje
130,000 €

Shitet biznesi. Stalle dhe toke ne Lushnje Nr.LU 0010 B

Autostrada Rrogozhine Lushnje,Lushnje

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2200 acre
N/A
N/A
88 Klikime

Detaje