Nje eksperience e nisur ne 1999 ne fushen e ndermjetesimit per shitje blerje dhe qera te pasurive te patundeshme.
Administrim dhe marketim i pronave rezidenciale dhe komerciale e shtrire ne qytet kryesore te Shqiperise.
Informacione dhe bashkepunime me te gjithe operatoret dhe individet qe operojne ne kete sektor.
Me Info Prona, Jepi vlere prones tende