InfoPRONA Albania

     Real Estate Company

 

Një eksperiencë e nisur që nga viti 1999

Staf i kualifikuar dhe profesional në fushën e ndërmjetësimit për shitblerje dhe qira të pasurive paluajtshme e shtrirë në qytet kryesore të Shqipërisë dhe Kosovës

Përmes një rrjeti bashkëpunëtorësh dhe agjencish të rrjetit InfoPRONA, operojmë për administrim dhe marketimin e pronave rezidenciale dhe komerciale.

E hapur për shkëmbime informacioni dhe bashkëpunime me të gjithë operatorët dhe individët që operojnë në këtë sektor.

Me InfoPPRONA jepi vlerë pronës tënde

 

Për kontakte specifike:

InfoPRONA Albania

tel. +355 67 66 77 776

e-mail;  marketing@infoprona.com

Adresa; Rruga Muhamet Gjollesha, p. 73, nr 7/1, Tiranë 

 

InfoPRONA & LISI Kosovë

tel. +377 44 100 464 

e-mail: banesat@gmail.com

Adresa; Rruga Fehmi Agani, Prishtinë

 

InfoPRONA 21

tel. + 355 67 26 77 777

e-mail; infotr@infoprona.com

Adresa; Rruga Muhamet Gjollesha, p. 73, nr 7, Tiranë

 

InfoPRONA Durrësi

tel. +355 67 20 69 166

e-mail; infodr@infoprona.com

Adresa; Rruga Aleksandër Goga Durrës

 

InfoPRONA Wendy

tel. +355 66 60 55 558

e-mail; wendy@infoprona.com

Adresa; Rruga Shyqyri, Brari Tiranë

 

        InfoPRONA Go In

 

Kontakt:

        tel. +355 67 20 49 563

        e-mail; goin@infoprona.com

        Adresa; Qendra ETC,  Bulevardi Bajram Curri, Tiranë