Blog Posts

Kërkohet Menaxhere Marketingu

Oferte punesimi Menaxhere ShitjeshInfoPRONA Real Estate, kompani me qendër në Tiranë e cila operon në sektorin e shërbimeve të pasurive te patundëshme imobiliare që nga viti 1999 kërkon të punsoj një Menaxhere Shitjeje kryesisht në lidhje me Kompanitë e Ndërtimit dhe Bizneset qe lidhen me kete sektor KriteretTe kete mbaruar arsi Shfaq më shumë

Ofertë punësimi për agjentë në terren.

Info PRONA Real Estate Kompani me qendër në Tiranë, operon që nga viti 1999 në sektorin e shërbimeve të pasurive të patundshme ( imobiliare ). Në fillimet e saj Info PRONA, kishte një degë të vetme që përfaqësonte zyrën e parë në Shqipëri. Logjistika e kompanisë mbështetet në një met Shfaq më shumë

Partneri i duhur për pronën tënde

  Ka vetëm një rrugë drejt suksesit Prona është një hap shumë i rëndësishëm në jetë tuaj. Blerja apo shitja e saj kushtëzon të ardhmen tuaj ndaj dhe ndërmjetësi juaj duhet të jetë një partner i besueshëm dhe me potenciale.   Sekreti i shërbimit tonë qëndron në transpar Shfaq më shumë

Ofertë Punësimi

              Info PRONA Real Estate     Kompani me qendër në Tiranë, operon në sektorin e shërbimeve të pasurive të patundëshme ( imobiliare ) Ofron mundësi punësimi ose bashkëpunimi për pozicione të ndryshme në Tiranë dhe në rrethe  1  Montazhi Shfaq më shumë

Bashkepronesia ne banesa

  Blerja e bashkepronesise se banesave apo ne komunikimin e perditeshem "siperfaqa e perbashket", ka qene dhe mbetet nje pike e nxehte debati mes bleresit dhe shitesit te prones. Keto m2, qe shiten me te njejtin cmim si siperfaqa e banueshme hipotekore, dhe jo rralle sipas zonave me cmime shume te kripura, mbeten nje problem qe kushtezon apo deshton shume negociata mes paleve.    &n Shfaq më shumë

Property in Albania

     Today in Albania, private property, as in many countries of the world is protected by law. The Constitution of the Republic of Albania protects and guarantees private property by law. The business of "Real estate" is very popular and widespread in almost all cities of Albania, is a new business, developed in recent years so there is more to be done to achieve professional level Shfaq më shumë

Real estates in Albania

We can help you find more information about real estates in Albania. Apartments and offices for rent or for sale. Contact with us and get that you want to be your property www.infoprona.com marketing@infoprona.com +355 69 80 95 095  

Welcome home @ Info Prona

Një eksperiencë e nisur në 1999 Më shumë se 20 vite eksperiencë në këtë biznes, shërbejnë si garanci në besueshmërinë tonë me klientët. Përkushtim, transparencë, mbështetje ligjore dhe padyshim zgjidhjet më të mira Ndërmjetësimit për shitje dhe qera të pasurive t&eum Shfaq më shumë

Vlersimi i pasurive të paluajtëshme

Vlersimi i pasurive të paluajtëshme Vlerësimi i pronës është një përllogaritje e vlerës së pronës sipas të dhënave të caktuara, e përcaktuar nga një vlerësues profesionist i kualifikuar apo nga një vlerësues pronash. Vlerësimi i pronës që do të shërbejë si kolateral për Shfaq më shumë