Ofertë Punësimi

Ofertë Punësimi

 

            Info PRONA Real Estate 

   Kompani me qendër në Tiranë, operon në sektorin e shërbimeve të pasurive të patundëshme ( imobiliare )

Ofron mundësi punësimi ose bashkëpunimi për pozicione të ndryshme në Tiranë dhe në rrethe

 1  Montazhier Video Filmime

* Aplikuesit duhet te njohin shume mire programe kompjuterike te fushes perkatese per    montime, figure dhe zeri.
* Te kene eksperience pune te ngjashme
* Te kene aftesi bashkpunuese dhe organizative ne grup                                                       *  Deshire per te mesuar programe dhe aplikacione te reja

2   Operator DRONE

*  Aplikuesi duhet te jete person aktiv ne perdorimin e paisjeve te ngjashme elektronike.
*  Te kete liri kohore per levizje
*  Te kete deshire dhe te jete i ambjentuar per pune ne terrene te ndryshme dhe orare te      ndryshme

3  Web & graphic Designer

  * Aplikantet duhet të njohin shume mirë programet perkatese te fushes                                      * Te kene eksperienca te meparshme pune                                                                                       * Bashke me CV te dergojne linkun e puneve te tyre personale ose materiale ilustruese

4  Agjentë Real Estate për Tiranën dhe Durrësin
  * Aplikantët duhet të jenë të moshës 25-50 vjeç
  * Me eksperiencë në punë të ndryshme
  * Të njohin kompjuterin dhe te kenë aftësi komunikuese
Punësim me orare fleksibël. Pagesë me përqindje
                                                    
 5  Bashkëpunëtorë Real Estate në rrethe
    * Aplikantët duhet të jenë të moshës 25 - 50 vjeç
    * Me vendbanim në qytetin përkatës
    * Të njohin kompjuterin dhe me aftësi komunikuese

Personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre

Kujdes; CV pa foto nuk merren ne konsiderate

Për më shumë informacion kontaktoni në numrin +355 69 80 95 095