Partneri i duhur për pronën tënde

Partneri i duhur për pronën tënde

 

Ka vetëm një rrugë drejt suksesit

Prona është një hap shumë i rëndësishëm në jetë tuaj. Blerja apo shitja e saj kushtëzon të ardhmen tuaj ndaj dhe ndërmjetësi juaj duhet të jetë një partner i besueshëm dhe me potenciale.

 

Sekreti i shërbimit tonë qëndron në transparencën e informacionit. Njoftimin tuaj e postojmë në vendin e duhur. Nga kjo strategji ne renditemi ndër më të mirët. Në Shqipëri dhe jasht saj. (publikimi më i fundit për renditjen në alexa.com)

 


 

 

Kërkesa juaj ose publikimi pronës tuaj është në vendin e duhur e trajtuar nga një numër i konsiderueshëm agjentësh dhe bashkëpunëtorësh.

  Jemi aktiv me 30 zyra në Durrës dhe në Tiranë, si edhe me përfaqsues zyrtar në qytetet; Vlorë, Sarandë, Dhërmi, Fier, Elbasan, Pogradec, Korçë, Kavajë dhe Lushnje.

 

Kemi partneritet të drejtpërdrejte me Kosovën, përmes një përfasësimi të dyanëshëm me agjencinë "Lisi Patundshmëri"

 

Menaxhimi i suksesshëm i rrjeteve sociale, na mban shumë pranë klientëve dhe aty ku informacioni juaj duhat të jetë.

Vetëm me një klikim dhe prona juaj është vizualisht aq pranë sa ju nuk keni nevojë të shpenzoni kohë.

Vendimiet e duhura merren në familje mes shumë zgjedhjesh