Ofertë punësimi për agjentë në terren.

Ofertë punësimi për agjentë në terren.

Info PRONA Real Estate

Kompani me qendër në Tiranë, operon që nga viti 1999 në sektorin e shërbimeve të pasurive të patundshme ( imobiliare ).

Në fillimet e saj Info PRONA, kishte një degë të vetme që përfaqësonte zyrën e parë në Shqipëri. Logjistika e kompanisë mbështetet në një metodologji funksionale dhe konsulencë nga eksperienca e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në bazë të së cilës grupi i aksionerëve, përpiloi një prespektivë të re mbi hapësirat e pazbuluara të menaxhimit të Real Estate në vendin tonë. Me një plan të qartë vizionar dhe ambicioz, kjo kompani sot përfaqëson një lider real në treg.

Info PRONA i konsideron punonjësit partnerë të rëndësishëm, duke vënë në zbatim herë pas here platforma stimulimi dhe zhvillimi profesional.

Interesi kyç dhe pika jonë e fortë e mbështetjes, janë të orientuara drejt rekrutimit të punonjësve profesionistë kryesisht agjentë terreni, duke iu ofruar mundësi punësimi ose bashkëpunimi në Tiranë:

 

* Aplikantët duhet të jenë të moshës 25 - 50 vjeç.
* Të kenë mbaruar arsimin e lart ose që eshte ne vazhdim.
* Të dijë paketen baze Office dhe të ketë njohuri në kanalet e kërkimit në Internet.
* Ambicioz dhe me dëshirë për të punuar.
* Të besueshëm.
* Të vendosur dhe profesional kundrejt këkesave të klientëve.
* Të jenë korrekt dhe bashkëpunues.
* Të njohin mirë kompjuterin dhe me aftësi shume te mira negociuese.


Personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre
në email;
marketing@infoprona.com

Cel. : 069 80 95 095