Kërkohet Menaxhere Marketingu

Kërkohet Menaxhere Marketingu

Oferte punesimi Menaxhere Shitjesh
InfoPRONA Real Estate, kompani me qendër në Tiranë e cila operon në sektorin e shërbimeve të pasurive te patundëshme imobiliare që nga viti 1999 kërkon të punsoj një Menaxhere Shitjeje kryesisht në lidhje me Kompanitë e Ndërtimit dhe Bizneset qe lidhen me kete sektor

Kriteret
Te kete mbaruar arsimin e larte
Të ketë eksperience në fushen e menaxhimit ose shitjeve
Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe negociuese
Person me iniciativë dhe të ketë mundësi të lëvizi

Detyrat kryesore:
Krijimi i një database me kontake te bizneseve
Prezantimi i sherbimeve te Kompanisë.
Menaxhimi dhe ndjekja e bashkëpunimit me klintet
Zbatimi i detyrave gjithmonë në fushen e marketingut me qëllim arrritjen e objektiave të Kompanisë

I jepet perparesi aplikuesve qe kane eksperience dhe qe disponojne leje drejtimi.

Pagesa, rrogë bazë + perqindje

 

Personat e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre në email:

marketing@infoprona.com


Për më shumë informacion kontaktoni në numrin +355 69 80 95 095