Si te fitoni me shume para me pronat

Si te fitoni me shume para me pronat

Si të fitoni më shumë para me pasuritë e patundëshme.

Investimi në Prona

Investimi i kapitaleve në prona, ka qënë gjithmonë hapi më i sigurtë për klientët. Edhe pse ndryshimet ekonomike dhe krizat financiare jo rradhë kanë goditur këtë sektor gjithmonë garancia e të pasurit një prone të patundëshme ka bërë që me kalimin e kohës vlera e tyre të jetë në rritje dhe invistemi të marri vlerën maksimale të fitimit.

Ndryshimet e çmimeve të tregut në rritje, nga faza fillestare e ndërtimit deri në përfundimin e objektit është një e ardhur e garantuar që konkuron me oferetat e depozitave bankare.

Rrjeti ynë i agjencive real estate në Shqipëri, përmes vlerësimit dhe konsulencës së ofruar nga specialist të fushës gëzon të drejtën e administrimit dhe sygjerimit për ju të një pakete të plotë me shumë prona të tilla në qytet më kryesore të Shqipërisë dhe në zonat më të preferuara të tyre.

Zgjedhjet tuaja mund të orientohen jo vetëm në qëndrat urbane apo në bregdet, por edhe në ato zona që i përkasin një zhvillimi urban të shpejtë, modern dhe bashkëkohor.

Kontakti me agjencitë dhe agjentët e rrjetit tonë është një ndihmë dhe asistencë shumë e çmuar profesionale në përzgjedhje dhe në investimin tuaj. Kërkoni më tepër informacione dhe ne do të jemi pranë jush të gatshëm për të bashkëpunuar.

Jeni të mirëpritur