Welcome home @ Info Prona

Welcome home @ Info Prona

 • Një eksperiencë e nisur në 1999

  Më shumë se 20 vite eksperiencë në këtë biznes, shërbejnë si garanci në besueshmërinë tonë me klientët. Përkushtim, transparencë, mbështetje ligjore dhe padyshim zgjidhjet më të mira
 • Ndërmjetësimit për shitje dhe qera të pasurive të patundëshme.

  Agjentët tanë mundësojnë një numër të konsiderueshëm pronash për të zgjedhur. Negocimi i drejtëpërdrejtë mes shitësit dhe blerësit krijon kushtet mëe transaprente për negociata të hapura dhe çmime më të mira
 • Blerje te pronave okazion nga kompania 

  Për të gjithë personat e interesuar, kompania jonë ka hapur një fond të limituar për blerjen e pronave drejtpërdrejtë nga pronari. Dy kushtet e vetme për një marrveshje të tillë janë; 1. Çmimi okazion, dhe 2. Çertifikata pronësisë
 • Administrim dhe marketim i pronave rezidenciale dhe komerciale e shtrire ne qytet kryesore te Shqiperise.

  Për shitjen apo dhënien me qera të objeteve të banimit ose atyre komerciale, kompania jonë ofron një marrëveshje për të gjithë individët ose kompanitë e ndryshme sipërmarrëse. Bazuar në një projekt marketingu dhe strategjie shitjesh aftashkurtra ose afatgjata të propozuara nga ne, krijojmë mundësi bashkëpunimi për shitjen e pronave duke marrë përsipër administrimin e tyre
 • Informacione dhe bashkepunime me te gjithe operatoret dhe individet qe operojne ne kete sektor.

 • Me Info Prona, Jepi vlere prones tende