Kërkim i shpejtë
Kërko me vendodhje
Kërko për

Rrethi
Qyteti
rruga
Zona në km2
Filtër i avancuar
Tipi
Çmimi

Me qera Çmimi

Dhoma

No.

Tualete

No.

Statusi
Viti ndërtimit

Year

 Kërkimi juaj

Shiten Apartament 3+1,… Në shitje
650,000 €

Shiten Apartament 3+1, Market, Magazine, Zyre dhe Garazh Nr.FR 0003 B

Rruga Jakov Xoxa,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 312 m2
0
0
1055 Klikime

Detaje

Shitet nje apartament… Në shitje
22,000 €

Shitet nje apartament 1+1, 22,000euro ne Fier Nr.FR 0117 A1

Fier,Fierit

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 56 m2
1
1
574 Klikime

Detaje

Shitet toke ne Fier… Në shitje
275,000 €

Shitet toke ne Fier prane autostrades se re Nr.FR 0090 TT

Muzeu Arkeologjik Fier,Fier

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 11000 acre
N/A
N/A
594 Klikime

Detaje

Shitet toke prane autostrades… Në shitje
137,000 €

Shitet toke prane autostrades Rrogozhine - Lushnje Nr.LU 0099 TT

Autostrada Rrogozhine Lushnje,Lushnje

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 8060 acre
N/A
N/A
503 Klikime

Detaje

Vile ne shitje ne Fier Në shitje
210,000 €

Vile ne shitje ne Fier Nr. FR 0010 V

Prane qendres,Bashkia Fier

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 510 m2
3
8
414 Klikime

Detaje

Shitet biznesi. Stalle… Në shitje
130,000 €

Shitet biznesi. Stalle dhe toke ne Lushnje Nr.LU 0010 B

Autostrada Rrogozhine Lushnje,Lushnje

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2200 acre
N/A
N/A
452 Klikime

Detaje

Jepet njesi sherbimi… Me qera
8,000 €

Jepet njesi sherbimi me qera ne Fier Nr.FR 0114 KR

Rruga Rauf Nallbani,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 982 m2
0
0
244 Klikime

Detaje

Jepet AMBJENT BIZNESI… Me qera
3,000 €

Jepet AMBJENT BIZNESI me qera ne Autostraden Fier-Lushnje Nr.TR 0117 KR

Autostrada,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 4000 m2
0
0
257 Klikime

Detaje

SHITET restorant ne… Në shitje
350,000 €

SHITET restorant ne Dushk Nr.FR 0092 B

Dushk,Fierit

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 500 m2
0
0
377 Klikime

Detaje