All Shitje & Qera

Magazine, shitje/qera Shitje & Qera
Price negotiable

Magazine, shitje/qera Nr.I 0004 D

Autostrada Tirane-Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Industriale
Sipërfaqa: 1200 m2
1
1
182 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
700,000 €

Shitet ose jepet me qera Vile 3 kateshe ne Rrugen e Elbasanit Nr.V 0053

Pallati Brigadave,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqa: 500 m2
4
6
439 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
412,500 €

Shitet ose jepet me qera vile ne Sauk te ri Nr.V 0061

Sauk i Ri,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqa: 250 m2
4
11
202 Klikime

Detaje

SHITET ose jepet me… Shitje & Qera
60,000 €

SHITET ose jepet me QERA dyqan. Nr.K 0111

Kompleksi CABEJ,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqa: 55 m2
0
0
209 Klikime

Detaje

Prane Gjimnazit Partizani… Shitje & Qera
100,000 €

Prane Gjimnazit Partizani SHITET ose QERA ap.1+1 Nr.1A 0131

Gjimnazi Partizani,Tiranë

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 100 m2
1
2
289 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
120,000 €

Shitet ose jepet me qera dyqani 60m2 rruga Bill Klinton… Nr.K 0106

Qendra Kristal,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqa: 60 m2
0
0
218 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
300,000 €

Shitet ose jepet me qera toke dhe ndertim Bar Kafe ne Berzhite Nr.TT 0078

në Bërzhitë,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqa: 5000 acre
N/A
N/A
344 Klikime

Detaje

Shitet ambjent ose jepet… Shitje & Qera
215,000 €

Shitet ambjent ose jepet me qera,Komuna e Parisit Nr.K 0103

Komuna e Parisit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqa: 98 m2
0
0
339 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
120,000 €

Shitet ose jepet me qera apartament ne rrugen Ferit Xhajko Nr.2A 0214

Restorant Durresi,Tiranë

Tipi: Apartamente
Sipërfaqa: 140 m2
1
2
481 Klikime

Detaje