All Shitje & Qera

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
138,000 €

Shitet dhe jepet me Qera ambjent tek Bulevardi Zogu i Pare Nr.TR 0109 K

zona Bulevardi Zogu I,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 55 m2
0
0
1195 Klikime

Detaje

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
525,000 €

Shitet dhe jepet me Qera Njesi Sherbimi prane Astirit Nr.TR 0164 K

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 150 m2
0
0
1112 Klikime

Detaje

Dubleks per shitje prane… Shitje & Qera
300,000 €

Dubleks per shitje prane Kompleksit Dinamo Nr.TR 0080 A3

Rruga Liman Kaba,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 300 m2
3
3
1142 Klikime

Detaje

Ambjent biznesi ne shitje Shitje & Qera
110,000 €

Ambjent biznesi ne shitje Nr.TR 0162 K

rruga arkitekt kasemi,Tirana

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 50 m2
0
0
1289 Klikime

Detaje

JEPET ME QIRA OSE SHITET… Shitje & Qera
140,000 €

JEPET ME QIRA OSE SHITET AMBJENT KOMERCIAL Nr.TR 0091 KR

rruga Kavajes,Tirana

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 70 m2
0
0
933 Klikime

Detaje

Shitet njesi sherbimi… Shitje & Qera
45,000 €

Shitet njesi sherbimi dyqan 45m2 Nr.TR 0145 K

selite,Tirana

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 45 m2
0
0
951 Klikime

Detaje

Magazine, shitje/qera Shitje & Qera
Price negotiable

Magazine, shitje/qera Nr.DR 5008 I

Autostrada Tirane-Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 1200 m2
1
1
2081 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
700,000 €

Shitet ose jepet me qera Vile 3 kate te rruga Elbasanit Nr.TR 0033 V

Pallati Brigadave,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 500 m2
4
6
2534 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitur
412,500 €

Shitet ose jepet me qera vile ne Sauk te ri Nr.TR 0020 V

Sauk i Ri,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 250 m2
4
11
1405 Klikime

Detaje