All Komerciale

Jepet me qera dyqan… Me qera
250 €

Jepet me qera dyqan te Stacioni Trenit Nr.TR 0112 KR

Ramazan Shijaku,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 28 m2
0
0
82 Klikime

Detaje

Jepet me qera dyqan… Me qera
380 €

Jepet me qera dyqan ne qender tregtare te KMY ne Laprake Nr.TR 0113 KR

Pandi Dardha,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 78 m2
0
0
78 Klikime

Detaje

Ambjent me qera , Durres… Me qera
550 €

Ambjent me qera , Durres ! Nr.DR 5011 KR

Qender , Durres,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 230 m2
0
0
56 Klikime

Detaje

Jepet me QERA ambjent… Me qera
350 €

Jepet me QERA ambjent 2+1 per biznes Nr.TR 0111 KR

Zogu i Zi,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 106 m2
0
0
318 Klikime

Detaje

Ambjent ne shitje, Durres! Në shitje
113,000 €

Ambjent ne shitje, Durres! Nr.DR 5020 K

Currila,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 102 m2
0
0
121 Klikime

Detaje

Shiten 3 ambjente per… Në shitje
173,600 €

Shiten 3 ambjente per shfrytezim biznesi tek Unaza e Re Nr.TR 0165 K

Foto Xhavella,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 217 m2
0
0
149 Klikime

Detaje

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
525,000 €

Shitet dhe jepet me Qera Njesi Sherbimi prane Astirit Nr.TR 0164 K

Rruga Teodor Keko,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 150 m2
0
0
195 Klikime

Detaje

Jepet me QERA dyqan… Me qera
600 €

Jepet me QERA dyqan ne bulevardin Bajram Curri Nr.TR 0109 KR

Bulevardi Bajram Curri,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 42 m2
0
0
171 Klikime

Detaje

Shitet Njesi Sherbimi Në shitje
287,000 €

Shitet Njesi Sherbimi Nr.0163 K

rruga Kavajes,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 82 m2
0
0
370 Klikime

Detaje