All Komerciale

Ambjent me qera , Durres… Me qera
230 €

Ambjent me qera , Durres ! Nr.DR 5014 KR

Aleksander Goga,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 80 m2
0
0
111 Klikime

Detaje

Jepet AMBJENT BIZNESI… Me qera
3,000 €

Jepet AMBJENT BIZNESI me qera ne Autostraden Fier-Lushnje Nr.TR 0117 KR

Autostrada,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 4000 m2
0
0
165 Klikime

Detaje

Ambjent me qera , Durres… Me qera
400 €

Ambjent me qera , Durres ! Nr.DR 5013 KR

Ahmet Ramzoti,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 190 m2
0
0
107 Klikime

Detaje

Ambjent me qera , Qender… Me qera
230 €

Ambjent me qera , Qender , Durres ! Nr.DR 5012 KR

Fetah Bllaca,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 80 m2
0
0
137 Klikime

Detaje

Jepet me qera dyqan… Me qera
300 €

Jepet me qera dyqan prane gjimnazit Partizani Nr.TR 0116 KR

Rruga e Dibres,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 40 m2
0
0
155 Klikime

Detaje

Jepet njesi sherbimi… Me qera
8,000 €

Jepet njesi sherbimi me qera ne Fier Nr.FR 0114 KR

Rruga Rauf Nallbani,Bashkia Fier

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 982 m2
0
0
193 Klikime

Detaje

Shitet dhe jepet me… Shitje & Qera
138,000 €

Shitet dhe jepet me Qera ambjent tek Bulevardi Zogu i Pare Nr.TR 0109 K

zona Bulevardi Zogu I,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 55 m2
0
0
323 Klikime

Detaje

Jepet me qera dyqan… Me qera
380 €

Jepet me qera dyqan ne qender tregtare te KMY ne Laprake Nr.TR 0113 KR

Pandi Dardha,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 78 m2
0
0
211 Klikime

Detaje

Ambjent me qera , Durres… Me qera
550 €

Ambjent me qera , Durres ! Nr.DR 5011 KR

Qender , Durres,Durres

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 230 m2
0
0
153 Klikime

Detaje