All Komerciale

Jepet me qera ndertese… Me qera
8,000 €

Jepet me qera ndertese 6 kateshe moderne per biznes Nr.TR 0080 KR

zona Unaza Re,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 1760 m2
0
0
363 Klikime

Detaje

Jepet me QERA dyqan… Me qera
600 €

Jepet me QERA dyqan parukeri dhe estetike Nr.TR 0079 KR

Fondacioni Eleonore,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 105 m2
0
0
1001 Klikime

Detaje

Shitet lokal ne gjendje… Në shitje
72,000 €

Shitet lokal ne gjendje pune Nr.TR 0011 B

Yzberisht,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 62 m2
0
0
323 Klikime

Detaje

Jepet ambjent me QERA… Me qera
220 €

Jepet ambjent me QERA ne SAUK Nr.TR 0070 KR

në Sauk,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 100 m2
0
0
217 Klikime

Detaje

SHITET dyqan prane rruges… Në shitje
85,000 €

SHITET dyqan prane rruges se Durresit Nr.TR 0080 K

Rruga e Durresit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 33 m2
0
0
260 Klikime

Detaje

Jepet ambjent me QERA… Me qera
300 €

Jepet ambjent me QERA prane pasticeri Flores Nr.TR 0069 KR

Rruga Durresit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 30 m2
0
0
187 Klikime

Detaje

Prane 7 Xhuxhave jepet… Me qera
250 €

Prane 7 Xhuxhave jepet me QERA dyqan 42 m2 Nr.TR 0031 KR

Prane 7 xhuxhave,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 42 m2
0
0
216 Klikime

Detaje

Prane Rruges se Durresit… Me qera
300 €

Prane Rruges se Durresit jepet me qera DYQAN Nr.TR 0045 KR

Rruga e Durresit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 39 m2
0
0
161 Klikime

Detaje

Jepet me QERA dyqan… Me qera
550 €

Jepet me QERA dyqan 31 m2 Nr.TR 0044 KR

Prane pasticeri Flores,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 31 m2
0
0
177 Klikime

Detaje