All Toka/ Troje

SHITET dhe jepet me… Shitje & Qera
350,000 €

SHITET dhe jepet me Qera 2500 m2 toke me ndertese ne Prush Nr.TR 0050 BT

Prush,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2500 acre
N/A
N/A
119 Klikime

Detaje

Shitet toke ne rrugen… Në shitje
80,000 €

Shitet toke ne rrugen nacionale Kavaje - Plepa Nr.KJ 0136 TT

Peze,Durresit

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 1000 acre
N/A
N/A
45 Klikime

Detaje

Shitet tokë në Lundër Në shitje
875,000 €

Shitet tokë në Lundër Nr.TR 0135 TT

Lunder,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 8750 acre
N/A
N/A
181 Klikime

Detaje

Shitet Toke ne Kamez Në shitje
140,000 €

Shitet Toke ne Kamez Nr.TR 0134 TT

Miqesia,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2000 acre
N/A
N/A
223 Klikime

Detaje

SHITET toke ne Elbasan Në shitje
80,000 €

SHITET toke ne Elbasan Nr.EL 0133 TT

Rr. Skenderbej,Elbasan

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 800 acre
N/A
N/A
368 Klikime

Detaje

Ne Peze SHITET 5400… Në shitje
459,000 €

Ne Peze SHITET 5400 m2 toke Nr.TR 0130 TT

Peze Helmes,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 5400 acre
N/A
N/A
292 Klikime

Detaje

Ne rrugen e re te Rinasit… Në shitje
160,000 €

Ne rrugen e re te Rinasit SHITET 2.000 m2 toke. Nr.TR 0132 TT

rruga e Aeroportit,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2000 acre
N/A
N/A
203 Klikime

Detaje

SHITET 2.000 m2 toke… Në shitje
60,000 €

SHITET 2.000 m2 toke ne komunen e Berxullit. Nr.TR 0131 TT

rruga Pellumbat e Paqes,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 2000 acre
N/A
N/A
292 Klikime

Detaje

SHITET toke ne autostraden… Në shitje
350,000 €

SHITET toke ne autostraden Durres-Tirane Nr.DR 0001 TT

Autostrada Durres Tirane,Bashkia Durrës

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 10000 acre
N/A
N/A
162 Klikime

Detaje