All Industriale

Jepet Kapanon me Qera… Me qera
4,000 €

Jepet Kapanon me Qera ne Marikaj Nr.TR 0007 IR

Autostrada Durres-Tirane,Tiranë

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 4231 m2
4
0
1276 Klikime

Detaje

Kapanon me qera, Shkozet,… Me qera
1,600 €

Kapanon me qera, Shkozet, Durres ! Nr.DR 5017 IR

Shkozet,Durres

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 850 m2
2
1
1033 Klikime

Detaje

SHITET OKBJEKT DHE FABRIKE… Në shitje
120,000 €

SHITET OKBJEKT DHE FABRIKE VAJ ULLIRI , BALDUSHK Nr.12

Baldushk,Tiranë

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 15000 m2
1
4
583 Klikime

Detaje

Kapanon/toke ne shitje… Në shitje
562,000 €

Kapanon/toke ne shitje , Xhafzotaj , Durres ! Nr.DR 5011 I

Xhafzotaj,Durres

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 3345 m2
1
0
1381 Klikime

Detaje

SHITET Kapanon Industrial… Në shitje
400,000 €

SHITET Kapanon Industrial ne Laç Nr.LA 0183 K

Laç,Laç

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 3246 m2
5
20
1344 Klikime

Detaje

Kapanon me QERA ne Kashar… Me qera
3,150 €

Kapanon me QERA ne Kashar me siperfaqe 1.170 m2 Nr.TR 0006 IR

Autostrada Durres-Tirane,Tiranë

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 1170 m2
1
2
1008 Klikime

Detaje

Jepet me QERA kapanon… Shitur
Price negotiable

Jepet me QERA kapanon ne zonen e Spitalles, Durres Nr. DR 0100 KR

rruga Miqesia,Durresit

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 1000 m2
2
3
1482 Klikime

Detaje

Magazine, shitje/qera Shitje & Qera
Price negotiable

Magazine, shitje/qera Nr.DR 5008 I

Autostrada Tirane-Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 1200 m2
1
1
1901 Klikime

Detaje

Ne Sauk, jepet me QERA… Me qera
300 €

Ne Sauk, jepet me QERA nje ambjent pune Nr.TR 0063 KR

Sauk,Tiranë

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 250 m2
1
1
1088 Klikime

Detaje