All Shitje & Qera

Shitet Dyqani 45 M2 Shitje & Qera
45,000 €

Shitet Dyqani 45 M2 Nr.V 0019 2A

selite,Tirana

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 45 m2
0
0
105 Klikime

Detaje

Magazine, shitje/qera Shitje & Qera
Price negotiable

Magazine, shitje/qera Nr.I 0004 D

Autostrada Tirane-Durres,Bashkia Durrës

Tipi: Industriale
Sipërfaqja: 1200 m2
1
1
244 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
700,000 €

Shitet ose jepet me qera Vile 3 kateshe ne Rrugen e Elbasanit Nr.V 0053

Pallati Brigadave,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 500 m2
4
6
522 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
412,500 €

Shitet ose jepet me qera vile ne Sauk te ri Nr.V 0061

Sauk i Ri,Tiranë

Tipi: Vila
Sipërfaqja: 250 m2
4
11
263 Klikime

Detaje

SHITET ose jepet me… Shitje & Qera
60,000 €

SHITET ose jepet me QERA dyqan. Nr.K 0111

Kompleksi CABEJ,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 55 m2
0
0
246 Klikime

Detaje

Prane Gjimnazit Partizani… Shitje & Qera
100,000 €

Prane Gjimnazit Partizani SHITET ose QERA ap.1+1 Nr.1A 0131

Gjimnazi Partizani,Tiranë

Tipi: Apartament
Sipërfaqja: 100 m2
1
2
339 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
120,000 €

Shitet ose jepet me qera dyqani 60m2 rruga Bill Klinton… Nr.K 0106

Qendra Kristal,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 60 m2
0
0
278 Klikime

Detaje

Shitet ose jepet me… Shitje & Qera
300,000 €

Shitet ose jepet me qera toke dhe ndertim Bar Kafe ne Berzhite Nr.TT 0078

në Bërzhitë,Tiranë

Tipi: Toka/ Troje
Sipërfaqja: 5000 acre
N/A
N/A
406 Klikime

Detaje

Shitet ambjent ose jepet… Shitje & Qera
215,000 €

Shitet ambjent ose jepet me qera,Komuna e Parisit Nr.K 0103

Komuna e Parisit,Tiranë

Tipi: Komerciale
Sipërfaqja: 98 m2
0
0
379 Klikime

Detaje